Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tevion kérdése:
Lefeküdtem a barátnőmmel és neki nagyon fájt. Azóta szinte már találkozni se akar velem pedig azt mondta hogy jó volt neki akkor most mi van?
Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 14:39
1/6 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy miért nem találkoztok.
2/6 anonim válasza:
Annyira jó volt neki, hogy most az elkövetkező 20 évre elege is lett belőled!
3/6 menta34 válasza:
Van olyan, hogy épp fáj valami, de akkor értelmes emberek abbahagyják és csinálnak mást, vagy máshogy. Te meg fájt és nyomtad tovább? nem is értem, ez kvázi megerőszakolás.
4/6 A kérdező kommentje:
nem ő montdta hogy jó neki
2012. szept. 11. 14:52
5/6 anonim válasza:
Ha nem ő mondta, akkor ki?
Vessző, pont, nagybetű stb..
6/6 anonim válasza:
"Ha nem ő mondta, akkor ki?
Vessző, pont, nagybetű stb.."
ahahahhaha jól beoltottad szegényt
nade ha már irtam akkor megprobálok válaszolni is:
Schrödinger macskája
a problémádról igy külsöleg nem tudjuk megállapitani hogy mivan. tőle kell valahogy megtudnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!