Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mennyi ideig várnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyi ideig várnátok egy lányra?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy szerelmes beléd, de még nem áll készen új kapcsolatra. Csak az érdekel, hogy mennyi időt várnál egy lányra.
2012. okt. 8. 16:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mivan?? Majd szóljon..
2012. okt. 8. 16:25
 2/11 anonim ***** válasza:

Amennyi idő alatt magamba tudom bolondítani úgy, hogy késznek érezze magát kezdeni velem.

Viszont ha egy másik srác miatt hezitál, akkor AZONNAL továbbállok.

2012. okt. 8. 16:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Max 15-20 perc ...
2012. okt. 8. 16:26
 4/11 A kérdező kommentje:
És ha teljesen belétek van bolondulva, de nem áll készen még?
2012. okt. 8. 16:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Arra már válaszoltam. Úgyis magamba tudom bolondítani, ha egyébként kedvel. Tehát ennek az időtartama alatt "várnék".
2012. okt. 8. 16:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Ja bocs, rosszul értelmeztem... Akkor nem tudom. Valószínűleg feladnám a harcot, ha totál reménytelen ezek után is.
2012. okt. 8. 16:31
 7/11 A kérdező kommentje:
+ elmondása szerint te vagy neki a tökéletes, és szeretné veled kapcsolatot. Én nem értem a női logikát. -.- Én próbálok várni, de kitudja, hogy meddig bírom még, mert nagyon rossz érzés.
2012. okt. 8. 16:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Meg lettél etetve, nincs miről beszélni
2012. okt. 8. 16:37
 9/11 anonim ***** válasza:
szerelmes belém, de nem áll készen? ilyen nincs!
2012. okt. 8. 17:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Felejtsd el ezt a csajt, csak etet. Ezt csajként mondom: ha vkibe szerelmes vagyok, nincs az a körülmény, ami elválaszthatna tőle. Ha TÉNYLEG szerelmes vagyok belé!!
2012. okt. 8. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!