Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a párommal 2 napra, és máris kevernek?
bocsánat
* Ő " láttam a barátodat egy másik lánnyal" és ezt követően Én megkérdeztem hogy és ezt miért most mondja " azért csak most mondom mert szétmentetek és eddig nem akartam mondani.." na most erre Én ha nem vesztünk volna össze el sem mondtad volna? erre Ő " nem " és nekem ezt tök úgy jött le mintha akkor találta volna ki .. !?
A lényeg : az ex állítólag látta a páromat 2egymást követő napon egy lánnyal egy olyan helyen ahol a barátnőm dolgozik na most a barátnőm azt mondta nem igaz! A páromat pedig ismerem annyira hogy tudom mikor hazudik!
Na most mikor az ex-el találkoztam aznap mikor össze vesztünk a párommal akkor mondta ezt és Én ugye nem hittem neki de folyamatba ölelgetni akart meg puszilgatni és folyamatosan a kezemet akarta fogni...
Így érthető valamennyire ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!