Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleségemmel nem jó a szex,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségemmel nem jó a szex, nem közeledik, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Régóta nem mutatja, hogy le akarna velem feküdni, régebben naponta többször is megtörtént akár, mert még éreztem, hogy szeret, most pedig alig ha 2 hetente egyszer ráveszi magát, de semmi érzelem, csak ösztön szintjén valósul meg. Nem változtam meg, ugyanúgy szeretem, mint régen, meglepem dolgokkal. Gyerek van, 2,5 éves, de nem a születése óta változott meg, hanem kb 3-4 hónapja. Kérdeztem, hogy mi a baj, nem akar megbántani, ezért mondta, hogy nincs semmi, meg hogy ne haragudjak. Lehet még valaha is olyan kapcsolatunk, mint régen, vagy ez egyre csak a süllyesztő felé tart?

Még fiatalnak mondanám magunkat, én 37, ő 31 és 6 éve vagyunk együtt.

2012. okt. 7. 00:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

a legegyszerűbb dologra nem gondoltál? lehet hogy fáradt! Lehet, hogy egy csomó dologról elmondta már a 6 év alatt, hogy mit szeretné, hogy máshogy csinálj (pl. mosogass el magad után, rakj rendet, a szennyest tedd a szennyestartóba, segíts takarítani, ne ülj annyit a gép előtt, stb), és úgy érzi, hogy nem változik semmi... és lehet, hogy ez a gyerek mellett sok neki.

Az én férjem imád engem, még nincs gyerekünk. De amikor este a következő 2 napra főzés mellett még el kell mosogatnom, őutána kell pakolnom, neki kell segíteni keresni holmikat, mert nem emléxik, hogy hova rakta... és közben azt látom, hogy ő ül a gép előtt, még ha tudom, hogy sok netezés, játék mellett programozgat is, hát tudod... elmegy a kedvem a szextől. És mire este odáig jutnánk, már csak az alváshoz van kedvem.

Szerintem ilyen szemmel gondold át az életeteket.

2012. okt. 7. 12:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy túl sokat vagytok együtt?

Még a munka is öszeköt? Lehet,h kellene 1-2 külön program!

2012. okt. 9. 12:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Hány gyereket szeretet volna a feleséged, amikor megismerted?
2012. okt. 14. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!