Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hát szerintetek ez normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát szerintetek ez normális ha ilyet mond?

Figyelt kérdés
A barátom valamikor olyanokat mond hogy ha én nem lennék neki akkor azt a csajt fűzné..meg hogy jo csaj stb..jo elhiszem hogy az de abba nem gondol bele hogy amikor ilyet mond az nekem rosszul esik??meg ugy érzem hogy nem vagyok neki elég jo ha ilyet mond..de csak olyan csajokrol mond ilyet akiket ismer persze én nem mutatom hogy szarul esik hanem próbálom visszaadni
2012. okt. 6. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem az ilyennek egyáltalán nem vagy fontos és minnél elöbb dobd ki vagy probáld meg megbeszélni vele hogy ezt fejezze be vagy vége..
2012. okt. 6. 22:20
 2/4 Rs. ***** válasza:
igen szerintem is nem vagy neki fontos, vagy lehet, hogy csak az agyadat akarja evvel húzni. bár.. ez furcsa. nem más lányt kellene néznie...
2012. okt. 6. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:

az én volt pasim mellettem nézett meg lányokat az utcán és olyanokat mondott hogy: ezt meg ezt úúú de megbsznám meg ennek milyen jó sgge van..

pár nap múlva szakítottunk is:D

de azóta jóban avgyunk:D

2012. okt. 6. 22:24
 4/4 A kérdező kommentje:
1éve vagyunk egyutt ..decnagyon rosszul esik amikor ilyeneket mond..nem volt még komoly kapcsolata sosem mind ilyen kavarások .. en meg nomális kapcsolatot szeretem..18évesen szeretnék nomàlis kapcsit
2012. okt. 6. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!