Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanárnő vagyok egy közép iskolában és vonzódást érzek egy diákom iránt. Ez normális? Más is érzett már ilyet?
esetleg sexpartnernek jó lesz a fiú :-)
csak kine derüljön
Vigyázz, nehogy rólad is film készüljön, mint arról az amerikai tanárnőről!
Komolyra fordítva: bírd ki valahogyan, amíg már nem lesz a tanítványod! Nem akarhatsz ennyire rosszat sem magadnak, sem neki!
Nem javaslom!
Lehet a fiú csak jobb jegy érdekében akar tőled valamit!
Amúgy is ebből csak rossz sülhet ki.
Ha kiderül (az ilyen esetek pedig ki szoktak), akkor elveszíted a munkád, a családod és sok ember szemében egy 0 leszel.
A diákok kibeszélnek a hátad mögött, és gondolod, hogy valaki alkalmazna egy ilyen tanárt? Kétlem.
Nem éri meg, hidd el...
B.ki, nekem miért nem volt ilyen szerencsém soha! P.csába!!! :D))
Elég meleg pite, az biztos! 100-szor többet veszíthetsz vele, mint amennyit nyernél.
Én ffi. léttemre nem mennék bele, főleg családosan... Vagy csak qva óvatosan. Mondjuk én atom paranoiás vagyok, de ez igen jó táptalaja egy izmos zsarolásnak.
Basszus....nem tűnt fel kedves válaszolók, hogy a kérdés kamu?:) Szerintem inkább a diák lehetett, aki kiírta...
Vagy hát elég szomorú, ha egy tanár a középiskola szót külön írja. :S
Milyen érdekes, nekem is az első mondat olvasásakor ez ugrott be, hogy nincs azt a tanár aki a középiskolát külön írja!
Balek!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!