Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanárnő vagyok egy közép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanárnő vagyok egy közép iskolában és vonzódást érzek egy diákom iránt. Ez normális? Más is érzett már ilyet?

Figyelt kérdés
Próbálom leplezni, de nagyon nehéz. Kényszert érzek rá, hogy feleltessem, hogy legalább ilyen módon szóba elegyedhessek vele feltűnés nélkül. Valószínűleg már neki is feltűnt, hogy nem közömbös számomra és próbál közeledni felém. Órák után feltesz egy kérdést, próbál ismerkedni és feltűnően odafigyel az óráimon. Egyelőre próbálok távolságtartóan viselkedni, de nem egyszerű és nem csak a munkámat, de a családomat is elveszíthetem emiatt. Mit tegyek?
2010. nov. 15. 16:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Én is ember vagyok, és remélem hogy helyesíráson kívül más hibát nem ejtek.

Tanácsért írtam, nem azért hogy kioktassanak és gyanúsítgassanak...

Nem szándékozom lefeküdni vele, de úgy érzem hogy ennek a "kapcsolatnak" a hatására eltávolodok a férjemtől.(ennek más okai is vannak, de ez nem ide tartozik)

2010. nov. 15. 17:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Az egyetemen volt egy tanárnőm akire én is felfigyeltem. Milyen jó nő volt :) Ennyit a nosztalgiáról.

Akkor vegyük sorra mit nyerhetsz és mit veszíthetsz egy ilyen kapcsolattal.

Nyerni maximum néhány kellemesen eltöltött órát. Veszíteni sokkal többet veszíthetsz.

1. A srác még fiatalkorú, ezért ha kiderülne a dolog, igaz nem nagyon ismerem a btk-t, de valamilyen büntetést tuti kapnál. És hidd el, mindenképp kiderülne, mert akármennyire is szeretne téged, valamelyik barátjával csak megosztaná, hogy veled jár, és amit 3 ember tud az már nem titok, ha nem is szándékosan, de valamelyikük biztos elszólná magát.

2. A munkádat elveszítenéd, sőt valószínűleg a tanári pályáról is lemondhatnál.

3. Elveszítenéd a férjed, a családod.

4. Viselned kéne az emberek megvetését.

Hidd el nem éri meg a dolog. Próbálj másra gondolni, ne őt feleltesd mindig (amúgy ezt az osztálytársak is észre fogják venni egyhamar, mert a gyerekek nem hülyék). Ha odamegy hozzád küldd el.

Nekünk anno a középsuliban volt egy ilyen osztálytársunk aki 17 évesen összejött egy 25-27 éves tanárnénivel, de mindketten egyedülállók voltak. Mindenki tudta, de a tanári kar elé mégsem került a dolog. Érettségi után összeköltöztek, de pár évre rá szakítottak. Van ilyen sztori is, de ennek ellenére nem javaslom a dolgot.

2010. nov. 15. 22:22
 13/16 anonim válasza:

[link]

Ez nem film hanem az elrettentő valóság.

2011. dec. 8. 00:08
 14/16 anonim ***** válasza:

de aranyos...

ha elmúlt 16, vagy már nem tanítod, legális simán

noemális, mint ahogy a fordítottja is az

de miért nem jutott nekem ilyen tanárnő anno???? XD

2012. jan. 2. 17:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Titokban találkozzatok, de tényleg ne tudja meg senki! Micsoda szerencsés... :)
2012. jan. 20. 21:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Hogy vette észre hogy nem közömbös neked ?

és ő hány éves ? és te ?

2012. febr. 22. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!