Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha ilyet ír valaki?
Figyelt kérdés
Lóg az exem még pár ezer forinttal,nem láttuk egymást már 1-2hónapja,erre azt írta,hogy visszaadja a pénzt,ha én odaadom a tőle kapott karácsonyi ajándékomat.Ez a gyökérségnek hányadik tetőfoka? Hogy reagálnátok?2012. júl. 24. 21:19
1/12 ASOT válasza:
ez fogyatékos
a sok pénzel lóg akkor cseréljetek, de ha szerintem csak 2-3-5 ezer Ft-al akkor b@szd neki oda mindet dobáld meg vele h vidd a f@szba a szarságaidat és a pénzedet is és ide ne gyere még 1x
2/12 ASOT válasza:
mocskos zsidó kis g*ci az ilyen :)
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm ASOT,hogy egy véleményen vagy velem:)
2012. júl. 24. 21:23
6/12 ASOT válasza:
ha nálam egy csaj csinálná ezt, hozzáb@sznám és a pénzét is :)
7/12 walk w1th mee válasza:
Na ez a gyökérség..fogd meg és b@zd oda neki de jól képen találja..
8/12 anonim válasza:
egy vodor forro viz is mehet ra.:))
9/12 anonim válasza:
Mit adott hogy ennyire kellene neki?? Amugy én szóba se állnék vele..
10/12 A kérdező kommentje:
Egy nagy plüssfiguráról van szó...:D Vicc. - nem írtam vissza neki semmit amúgy.
2012. júl. 31. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!