Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15-20 évesek vagyunk mindhárma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-20 évesek vagyunk mindhárman, mi a véleményetek a tettemről?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, és a (volt?)barátnőm megcsalt egy fiúval, azt elfelejtettem megkérdezni, hogy többször-e, és ezt elmondta nekem a barátnőm meg azt is, hogy ez a fiú tudta, hogy ÉN vagyok a barátnőmnek... el mondta, hogy ki ez a gyerek, én pedig mérgemben (soha nem voltam még ilyen dühös) szakítottam a párommal és mondtam neki, hogy hallani sem akarok felőle, majd felkerestem a srácot és alaposan megvertem, majd otthagytam és hazajöttem, ettem,itta, lezuhanyoztam, mi erről a véleményetek? ( nem vagyok verekedős típus, életemben lévő verekedéseimet egy kezemen meg tudom számolni )
2012. okt. 6. 12:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jól tetted a srác megérdemelte, hogy megtanítsa valaki más nőjét nem illik d.ugni.
2012. okt. 6. 15:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem megoldás az erőszak, mert ez a primitív emberek eszköze, DE teljesen megértelek. Még szép hogy szakítottál a lánnyal, és szerintem jogos hogy "jelezted" a srácnak hogy nagyon nem szép dolog ráhajtani egy lányra ha tudja(!) hogy van valakije.
2012. okt. 6. 15:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem azon akadt meg a szemem, hogy 1 hetet nem találkoztatok, ezért csalt meg téged. Hát a pofámról lesül a bőr. Hogy lehet valaki...áhh.. jól tetted, hogy otthagytad, és értelmetlen lenne ha újra összejönnétek. A srácot viszont tényleg nem kellett volna megverni. Bár ha jól belegondolok, hogy tudta hogy a te barátnőd. Na mind1, ne gyere vele össze még egyszer!
2012. nov. 2. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!