Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-20 évesek vagyunk mindhárman, mi a véleményetek a tettemről?
A verekedés túlzás volt.
De jól tetted amit tettél.Mondjuk az is kérdéses miért csalt meg.
Valami olyasmire emlékszem, hogy már nagyon hiánya volt, mert nem láttuk egymást majdnem egy hétig...
A verekedésről meg annyit, hogy eddig az összes bunyómat megbántam, csak ezt az egyet nem.
Ti akarnátok ezután bármit is egy ilyen lánytól?
Mi a véleményem erről ?
Az ,h nem értem a srácot miért kellet bántanod ?
Nem hinném ,h ő a hibás mert6 a barátnős 1 könnyűvérű kis kurv*már boccs ,de tényleg ő miért hibás ezt sose értettem ,ha megfog csalni valaha is 1 csaj fix ,h nem a csókára fogok haragudni hanem nyilván a barátnőmre ennyi
Megoszlanak a vélemények, érthető is!
A verést azért tartottam/tartom elfogadhatónak ( ebben a helyzetben ) mert igen, főként a barátnőm a hibás, de ha én tudom egy lányról, hogy van barátnője, és nekem pont nincs, akkor nem fekszem le a lánnyal VAGY ha még is, mert férfi vagyok és mondjuk pont kanos, és ez kiderül vállalom, hogy hülye voltam és nem sírok, hogy megvertek jogosan. De állítólag a srác nyomult a VOLT csajomra, itt a válaszok alapján egyértelműen dobom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!