Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez? Szerintetek ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Szerintetek ez az érzelmi kavalkád miért van bennem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki tetszik nekem. De nem vagyok szerelmes belé... vagyis... néha úgyérzem, az vagyok. Na itt a probléma. Hol ezt érzem, hol azt, és fogalmam nincs miért. Ha más csajjal van engem megesz a méreg. Aztán ha járhatnánk "megijedek" Se veled-Se néküled. Igen gátlásos vagyok, ezt tudom magamról. Lehet az a baj, hogy nem tudok ellazulni? Szinte lelkiismeret furdalásom van, ha összejövök valakivel, és nem dúl bennem a szerelem... pedig úgy sokkal tisztábban is látok. Szerintetek ez az érzelmi kavalkád miért van bennem? Kiválthatja belőlem a ritka tré családi hátterem? Van okom lelkiismeret furdalásra? Hogyan lazulhatnák el végre az életben, hogy élvezzem is? Segítsetek, bíztassatok, vagy nem tudom... de senki érzéseivel nem akarok játszani míg magamban nem rendezem le a dolgokat... Szóval.. a válaszokat előre köszönöm. Ha valami nem érthető, kérdezzetek nyugodtan, zavarosra sikeredett a leírás. Puszi!

L/16

Ja, és az oltásokra nem vagyok kíváncsi. Köszi!

2009. aug. 5. 08:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Még egy dolog: 16 évesen ne feküdj le senkivel azért, mert az úgymond "barátaid" ezt súlykolják Beléd. Akkor veszítsd el a szüzességed, amikor érzed, hogy készen vagy rá! Semmiről nem vagy lekésve, bőven ráérsz még. (az én barátnőm pl. 19 évesen vesztette el velem, és én is 19 voltam, amikor először megtörtént). Az előző válaszomhoz pedig hozzátenném,h. a szex fontos dolog, de csak akkor, ha már mindketten felnőttetek hozzá lélekben, tehát csak egy "felnőtt" kapcsolatban.
2009. aug. 5. 09:50
 12/13 anonim ***** válasza:

A szexhez én még annyit szólnék hozzá, hogy csak a jó szextől nem lesz jó egy kapcsolat, de ha a szex nem működik a két fél között, az tönkre tudja tenni azt. Illetve, a szerelmi együttlét a párkapcsolatnak egy "indikátora", ha nem működik rendesen, az jelzi a párkapcsolat hibáját is. Talán valami ilyesmire gondoltak a barátaid, amikor azt mondták, hogy a szex a párkapcsolat alapja.

Amúgy hülyeség volt szakítani a pasival, nem biztos, hogy így lesz már esélyed nála, mert már egyszer játszottál az érzelmeivel. (lekapott, erre szakítottál vele) Én egy ilyen után nem tudnék komolyan venni egy lányt.

2009. aug. 5. 11:22
 13/13 A kérdező kommentje:

mm, az tavaly történt, azóta már rengeteget beszélgettünk erről, és szeret engem azért tettem fel a kérdést. csak vmiért van bennem egy kis félsz... új nekem a párkapcsolat dolog. megszoktam h eddig független voltam. ^^;

nem szándékozom lefeküdni senkivel se. nekem a szüzességem fontos, és az is, hogy kinek adom oda. =)

2009. aug. 5. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!