Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez? Szerintetek ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Szerintetek ez az érzelmi kavalkád miért van bennem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki tetszik nekem. De nem vagyok szerelmes belé... vagyis... néha úgyérzem, az vagyok. Na itt a probléma. Hol ezt érzem, hol azt, és fogalmam nincs miért. Ha más csajjal van engem megesz a méreg. Aztán ha járhatnánk "megijedek" Se veled-Se néküled. Igen gátlásos vagyok, ezt tudom magamról. Lehet az a baj, hogy nem tudok ellazulni? Szinte lelkiismeret furdalásom van, ha összejövök valakivel, és nem dúl bennem a szerelem... pedig úgy sokkal tisztábban is látok. Szerintetek ez az érzelmi kavalkád miért van bennem? Kiválthatja belőlem a ritka tré családi hátterem? Van okom lelkiismeret furdalásra? Hogyan lazulhatnák el végre az életben, hogy élvezzem is? Segítsetek, bíztassatok, vagy nem tudom... de senki érzéseivel nem akarok játszani míg magamban nem rendezem le a dolgokat... Szóval.. a válaszokat előre köszönöm. Ha valami nem érthető, kérdezzetek nyugodtan, zavarosra sikeredett a leírás. Puszi!

L/16

Ja, és az oltásokra nem vagyok kíváncsi. Köszi!

2009. aug. 5. 08:10
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
segítsetek, kérlek :S
2009. aug. 5. 08:54
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha zavar,h. más csajjal van, az már féltékenységet jelent, ami lehet a szerelem jele (de ez persze nem 100%). A lelkiismeret-furdalásod szerintem alaptalan, okozhatja bizony a lazultság hiánya, és a legfőbb gond az, hogy üldözöd a szerelem érzését. Pedig amíg erre rágörcsölsz, addig nem tudod átadni Magad e csodás lelkiállapot spontán élvezetének, ami hidd el, Rád fog találni, ha olyannal jöttél össze, aki tényleg méltó rá. Amúgy volt már barátod?
2009. aug. 5. 09:04
 3/13 A kérdező kommentje:

volt... ez a fiú. csak megijesztett... lekapott, én meg ugye nem vagyok az a laza csaj ami lenni szeretnék, szakítottam vele. de vmiért vonzódom hozzá.. olyan jó enne olyan lazának lenni mint a többi lány. em baj ha vkinek vannak gátlásai de a túl gátlásosság se jó :S h tudnék ellazulni?

( válaszod köszönöm szépen ;) )

2009. aug. 5. 09:07
 4/13 anonim ***** válasza:
Próbáld tisztázni Magadban, hogy miért vonzódsz a sráchoz: valami külső jegy, netán a humora stb. És tedd félre azt, hogy "belé most ha törik, ha szakad szerelmesnek kell lennem"! Koncentrálj pusztán a vonzalomra, és pl. arra,h. "hú, lekapott", "ez most jó volt v. nem?", tehát élvezd ki a vele töltött időt. Ilyen apróságokból áll később össze a szerelem érzése. Ha nem áll össze, akkor lehet,h. nem ő lesz az, akire a nagy Ő-ként tudsz gondolni. Hidd el, mindenki szerelmes lesz előbb v. utóbb.
2009. aug. 5. 09:19
 5/13 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm. ő is azt mondja h idővel kialakul. lehet lazítanom kéne.... Köszi! =)
2009. aug. 5. 09:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy segíthettem valamelyest! :D
2009. aug. 5. 09:23
 7/13 A kérdező kommentje:
hamár itt vagyunk, kicsit eltérnék a témától ha nem probléma. a fiú tapasztaltabb. mondta h a szex nála nem a legfontosabb. de nekem még anno mondták barátaim h a kapcsolat alapja a szex. miért?
2009. aug. 5. 09:26
 8/13 anonim ***** válasza:
vannak barátaid? mert az jót tesz ha van valaki közelebbi ismerősöd akinek elmondhatsz mindent, és nem kell egyedül megbirkóznod a problémáiddal..:)ne haragugj hogy nem tudok segíteni.:(
2009. aug. 5. 09:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Fontos dolog a szex, megbukhat rajta a kapcsolat, de tényleg nem a legfontosabb. A köztetek lévő harmónia egy párkapcsolat alapja.
2009. aug. 5. 09:37
 10/13 A kérdező kommentje:

jaj ugyan, nem baj, hogy nem tudsz segíteni :) vannak barátaim de ezt megkérdőjelezem, mert hanyagolnak. mind egy, bumeráng vissza fejbevág. én már azt is díjazom, ha észrevesznek, és törődnek velem. szóval köcce!

Hmm... nem tudom, én a szexnek egyelőre jelentőséget nem tudok nagyon tulajdonítani. Jó, fontos, és bennem is vannak hormonok 16 évesen... de annyira még nem. büszke vagyok arra h még szűz vagyok. Osztályom/környezetem ezzel menőzik, hogy már nem az -.-...

2009. aug. 5. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!