Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan hogy 2 hét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy 2 hét alatt szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
a pasimmal 2 hete járok, és olyan aranyos és kedves, hogy sokszor ugy érzem hogy szerelmes vagyok belé, ezt nem akarom neki elmondani mert nem szeretnék terhelő lenni, vagyis hát volt neki már elég baja a szerelemmel kapcsolatban, a lényeg az hogy ugy érzem hogy szerelmes vagyok belé, a furcsa dolog az hogy még sohasem voltam 2 hét után szerelmes valakibe, ti voltatok már ilyen helyzetben? és ha igen akkor mi volt, vagy hogy volt? szerintetek el mondjam neki hogy szerelmes vagyok belé? vagy még ne? mit csináljak?
2009. aug. 4. 23:38
 1/8 anonim ***** válasza:

én is kb 2 hét után el tudtam ezt mondani

most 2 hónaposak vagyunk de még mindig nem mondtuk ki :S :D:D

2009. aug. 4. 23:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Az én rekordom 1 nap volt és még csak össze se jöttünk,csak én hittem h lessz valami XD

17/F

2009. aug. 4. 23:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem tudom ez manapság hogy megy, de amikor én a párommal összejöttem már akkor szerelmes voltam belé. Nyugodtan mondd ki, elvégre nem azért vagytok együtt mert szeretitek egymást? Különben miről van szó? Ha két ember úgy dönt, hogy együtt lesz, az azért történik, mert éreznek egymás iránt egy erős vonzalmat, amelyet szerelemnek nevezünk. Szóval egyértelműen létezik ilyen, hogy már szerelmes vagy belé. Lehet, hogy én maradtam le egy kicsit, de számomra ez teljesen természetesnek tűnik.
2009. aug. 4. 23:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
megszeretni 1 perc is elég,elfeledni egy élet is kevés
2009. aug. 4. 23:56
 5/8 anonim ***** válasza:
én 1 perc alatt az lettem :)
2009. aug. 5. 01:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
23:52-es, én is pontasan így gondolom. A mai világ egyre ritkábban.
2009. aug. 5. 02:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok, nekem kábé ennyi kellett, hogy belezúgjak a barátnőmbe, hogyha ez nem történt már meg az első találkozáskor egyáltalán... mellesleg ma jön haza 1 hónap után :P
2009. aug. 5. 11:13
 8/8 A kérdező kommentje:
elmondtam neki, rátok hallgattam, és azt mondta hogy ő is szerelmes belém és most meg már még jobban tombol az i love you köszike mindenkinek puszi
2009. aug. 5. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!