Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elítélendő, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elítélendő, amit teszünk?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, együtt élek barátommal, akivel már egy ideje csak élünk egymás mellett.

A szétköltözés anyagi okok miatt nem megoldható egyenlőre.

Nem élünk szexuális életet már hónapok óta, néha összekapunk, amúgy meg minden nap ugyanaz.

Munka, munka, munka...sehová nem járunk.

Nemrég megismerkedtem egy férfival, akivel kölcsönös lett a szimpátia, tetszünk egymásnak.

Viszont őneki felesége, gyereke van.

Nem akarja őket elhagyni, de már volt neki több "botlása", ahogy ő nevezi. Nem én lennék az első.

Én pedig nem akarom elvenni őt a feleségétől, családjától, csak egy kicsit kérnék belőle.

Nekem még sosem volt ilyen "botlásom", ő lenne az első.

Ő szívesen benne van egy ilyen viszonyban, hogy néha találkoznánk, igazából nekem sincs ellenemre.

Szeretetre vágyom, a mosolyára, a csókjára, és nem érzem magam rossznak, hogy egy nős férfi után vágyakozom.

Ti voltatok már így?

2012. okt. 5. 20:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
az én véleményem az, hogy undorító. nem csak az, amit te csinálsz/csinálnál, hanem amit a nős pasi is... de komolyan.. UNDORÍTÓ!
2012. okt. 5. 21:04
 12/17 anonim ***** válasza:
"csak egy kicsit kérnék belőle. " ezzel nagyon ráfáznál :(
2012. okt. 5. 21:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Szanalmas szerintem is. Ok, lehet kefelni fuvel- faval, en is csinaltam. Viszont nem volt se parom, se nem kezdtem nos, gyerekes, kapcsolatban levo ferfivel, mert gerincem az van. Azota tartos kapcsolatban elek, es huseges vagyok, mert igy dontottem. Most nem azert mert en irom, de szerintem ez a normalis emberi viselkedes, amikor nem gazolunk at masokon, es vallaljuk a felelosseget azert amit teszunk.
2012. okt. 5. 22:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy nem tudtok szétköltözni, és nem éltek szexuális életet, de kimondtátok valaha is, hogy akkor kettőtök közt igazából most vége van? Mert ezek alapján csak nyűgnek vagytok egymás nyakán. Össze kell szednetek magatokat, és különköltözni. Olyan még nem volt, hogy azért éltem volna együtt egy pasival, mert nem tudtunk volna szétköltözni. Volt, hogy egyetem mellett két munkát kellett vállalnom pont emiatt, és mégis meg tudtam élni.

És a kérdésedre a válasz: Számomra elítélendő. Te tetted fel a kérdést, fogadd el, hogy savaznak. Ha a pasi teszi fel, akkor őt fogják leoltani. Ezért nem értem hogy jön ide az a kérdésed, hogy miért csak téged bántanak? Ha nem volt még botlásod, akkor ne is legyen. Szakítás, különköltözés, és facér pasikkal való ismerkedés. Ugye te sem akarnál azon az oldalon lenni, ahol a feleség áll, és megtudni ilyen dolgokat. Ettől függetlenül, ha akarod megteszed, hiszen te magad írtad, hogy attól, hogy nős férfi után vágyakozol nem tartod magad rossznak.

Ha valamit nagyon akar az ember...

2012. okt. 5. 22:21
 15/17 anonim ***** válasza:
erkölcstelen dolog
2012. okt. 5. 22:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Amit nem tudnak nem fáj. :) Ha mindketten akarjátok, akkor azzal foglalkozzatok. Persze, csak, ha esetleg úgy alakulnak a következmények, akkor se lesznek bajok. Magaddal foglalkozz ne mással. Hú,biztos le leszek pontozva.
2012. okt. 6. 19:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Én elítélem magát a helyzetet.

Amint írtam, a másik partner családja nagyon megsínyli a dolgot.

Téged csak sajnállak, hogy egy ilyen kapcsolatba estél.

Azt szokták mondani, a szerelem vak.

Az egyik barátnőm is csak egy kicsit kért a kollégájából. Egy jó hosszú kapcsolat lett. Eljött az idő, amikor a barátnőmre rájött, hogy neki gyerek kell. Újabb bonyolult helyzet . Két évig csak huzavona, majd védekezés nélkül az egyik féltől akart gyerek. Bűbályos kislány. A pasi továbbra sem válik. Nagyon nehéz, mert már nem elég a kicsi a paliból.

2012. okt. 6. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!