Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elítélendő három hónap után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő három hónap után szexelni 17 évesen?

Figyelt kérdés

Itt olvasom válaszoknál, hogy mindenki nyolc hónapot, egy évet várt az elsővel... Mindkettőnknek ez lenne az első, mondjuk így nem volt róla szó, hogy mikor, csak én gondolkozok rajta... Már aludtunk együtt, de úgy több nem volt, se petting, se semmi, csak tapi, csók...

De én úgy érzem, hogy már lehetne több. Ő a második barátom, de az első csak ilyen általános iskolás, max csók szerelem volt. Benne megbízok, kedves, aranyos, nem nyomul... Így elítélendő lehet ilyen korán, ha megtörténne? Kinek mi a véleménye erről az egészről? 17L

2012. júl. 18. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hogy nincs erre jegyzőkönyv.

Amire figyelj oda:

- fogamzás gátlás

- biológiai ismereteid kibővítése vagy felfrissítése

- és fogad el, hogy védekezés ellenére is terhes lehetsz ,szóval ezt a felelősséget cipelnetek kell amint bedugja a vesszőjét.

2012. júl. 18. 20:33
 2/11 A kérdező kommentje:
Persze, védekezés nélkül szóba sem jöhet, de ezt tudom.:)
2012. júl. 18. 20:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi elítélendő! Ha mindketten úgy érzitek, akkor csak hajrá. Nem az a lényeg, hogy mióta vagytok együtt, szerintem sokkal fontosabb a kölcsönös bizalom!
2012. júl. 18. 20:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Csak mert csomó ismerősöm, vagy barátnők/barátok akivel beszéltem, kb ilyenkor tették meg ezt a lépést. Persze tudom, nem máshoz kell hasonlítani, csak ez így nyugtázódott bennem, hogy ez így normális. Aztán itt olvasom, hogy más akár több évet is várt... De én úgy érzem, hogy megbízok benne, és lassan késznek érzem ezt. Lehet azért is kerültünk ilyen hamar ilyen közel egymáshoz, mert többször aludtunk már együtt, hozzá szoktam bújni, szokott simogatni, így ezek a dolgok már megvoltak, szóval nem olyan újdonság már, ha mondjuk megfogja a fenekem.
2012. júl. 18. 20:43
 5/11 DJ_Whiteman ***** válasza:
Akkor tegyétek meg, amikor helyesnek, és elérkezettnek látjátok. Az se utolsó dolog, hogy ha beszéltek róla, és először pettinggel, simogatással,azaz szép fokozatosan kezdtek bele. Egyáltalán nem elítélendő, ez akkor lenne igaz, hogy ha a második találkozásnál már engednéd:) Viszont a védekezésre nagyon odafigyelni, ahogy írták előttem is:) Ne feledjétek, szerelem az alapja az igazi szexnek:)
2012. júl. 18. 20:56
 6/11 Zsocca ***** válasza:
Nem tudom márt lenne elítélendő talán szerzetes vagy ? az egyik volt barátnőmmel 1 hét után szexeltünk egy másikkal meg 6 hónap után és mégis ugyan ott vagyok ahol a part szakad nincs senkim erről ennyit!
2012. júl. 18. 21:31
 7/11 anonim ***** válasza:
most biztos kiröhögsz, de 20 év alatt tök felesleges. később belátják a lányok h nem sok értelme volt annyi évesen. a legtöbben megbánják sajnos hogy hogyan vesztették el. érettebb fejjel (ezt nem lenézésből mondom a fiatalabbaknak) már másképp csinálnák az egészet, ha elölről kezdhetnék.
2012. júl. 24. 23:17
 8/11 anonim ***** válasza:

és igen, sajnos a teherbeesés veszélyét nem lehet 100%-osan kiiktatni. ide is naponta többen írnak h "terhes lehetek?" és hasonló kérdéseket, pedig a legtöbben közülük védekeztek is.

biztos maradinak tűnik, de ezt tényleg csak idősebb fejjel és nagyon komoly kapcsolatban kéne, mert ha gyerek becsúszik, akkor mi van? a többi veszélyről (pl. fertőzések) ne is beszéljünk, a lelki esetleges negatív következményekről, amiket a fiatalok még kevésbé látnak előre szintén. ugye, akivel egy lány először lefekszik, az nagyon maradandó élmény lesz, és ha végül szakítanak és valaki máshogy megy hozzá, ott is van, hogy a legelsőhöz vágyna vissza a lány, csak nem meri bevallani és ennek is lelki következményei is vannak.

2012. júl. 24. 23:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Nincs erre szabály. Ha valaki 8 hónapot vár, az vagy magában vagy a kapcsolatban bizonytalan, hogy elég érett-e ehhez. Ha te úgy érzed, hogy itt lenne az ideje, akkor itt van!

Én is 17 évesen és 3 hónap után veszítettem el a szüzességem és úgy, hogy a pasim akár 1 évet is várt volna, ha arról van szó...

És még csak nem is a többiek hatására, mint ahogy sokan szokták gyanusítgatni a lányokat, mert nekem titkolnom kellett kb a barátaim előtt is, akinek elmondtam, mindenki ki volt borulva, hogy ennyi idő után csak úgy... Nem bántam meg sem akkor, sem utólag...

2012. júl. 25. 02:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Úristen, most olvastam a válaszokat...

Mi van????

Csak 20 év felett érdemes, mert megbánja??? Ez a legnagyobb hülyeség, amit életemben hallottam, én senkit nem ismerek, aki megbánta volna. És nincs akkora jelentőssége sem, mint ahogy azt az emberek gondolják, főleg, ha valaki egy stabil kapcsolatban van, ott nem lehet baj, inkább csak a diszkó előtti parkolóban elveszített szüzesség életreszóló negatív élmény, de az meg is érdemli...

Csak az szeretkezzen, aki már be tud vállalni egy gyereket is??? Könyörgöm... Gumióvszer, fogamzásgátló tabletta...stb Én inkább az utóbbit javaslom, de ha a gumit helyesen használják, akkor az is biztonságos. (helyes használat: a legelején már felhúzza a srác, mielőtt berakná és úgy húzza fel, hogy a végét összecsippenti, hogy ne maradjon benne levegő, mert attól szakadhat ki a gumi, ha marad, ez a legtöbb baleset forrása)

Fertőzések???? Könyörgöm milyen fertőzésük lehet, ha mindkettőjüknek az lesz az első???? A legtöbb fertőzés, amit az ember az uszodában is elkaphat nem tünetmentes, szóval biztosan tudnák magukról, ha valamilyen fertőzésük lenne :D

Remélem az előző válaszadók között nem volt 20 év feletti, mert az mélységesen szégyellje magát, hogy fiatal lányokat ijesztget baromságokkal...

2012. júl. 25. 02:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!