Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elítélendő három hónap után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő három hónap után szexelni 17 évesen?

Figyelt kérdés

Itt olvasom válaszoknál, hogy mindenki nyolc hónapot, egy évet várt az elsővel... Mindkettőnknek ez lenne az első, mondjuk így nem volt róla szó, hogy mikor, csak én gondolkozok rajta... Már aludtunk együtt, de úgy több nem volt, se petting, se semmi, csak tapi, csók...

De én úgy érzem, hogy már lehetne több. Ő a második barátom, de az első csak ilyen általános iskolás, max csók szerelem volt. Benne megbízok, kedves, aranyos, nem nyomul... Így elítélendő lehet ilyen korán, ha megtörténne? Kinek mi a véleménye erről az egészről? 17L

2012. júl. 18. 20:31
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy megbánnám, az én koromban szerintem inkább az bánja meg, akit csak úgy meghúztak részegen vagy bedrogozva... Ha meg sanszos, hogy baj volt a gumival, na puff, bemegyek esemény utániért... Nem vagyok hülye, tudom hogy mik a kockázatok és.az esetleges következmények, de ez bármikor összejöhet, negyven évesen is,.amikor lehet már szintén nem akarom..
2012. júl. 25. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!