Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elítélendő, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elítélendő, amit teszünk?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, együtt élek barátommal, akivel már egy ideje csak élünk egymás mellett.

A szétköltözés anyagi okok miatt nem megoldható egyenlőre.

Nem élünk szexuális életet már hónapok óta, néha összekapunk, amúgy meg minden nap ugyanaz.

Munka, munka, munka...sehová nem járunk.

Nemrég megismerkedtem egy férfival, akivel kölcsönös lett a szimpátia, tetszünk egymásnak.

Viszont őneki felesége, gyereke van.

Nem akarja őket elhagyni, de már volt neki több "botlása", ahogy ő nevezi. Nem én lennék az első.

Én pedig nem akarom elvenni őt a feleségétől, családjától, csak egy kicsit kérnék belőle.

Nekem még sosem volt ilyen "botlásom", ő lenne az első.

Ő szívesen benne van egy ilyen viszonyban, hogy néha találkoznánk, igazából nekem sincs ellenemre.

Szeretetre vágyom, a mosolyára, a csókjára, és nem érzem magam rossznak, hogy egy nős férfi után vágyakozom.

Ti voltatok már így?

2012. okt. 5. 20:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Na nehogy már egy nős férfivel kezd.Csak azért már volt egy botlása lesz még1 alapon.
2012. okt. 5. 20:34
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Tessék tűrni, ellenállni a kísértésnek, te egy Nő vagy, nem holmi lotyó!
2012. okt. 5. 20:37
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Pedig rossz vagy, már ne is haragudj. Megcsalod a barátod, ez ilyen helyzetben talán még megbocsátható, de egy foglalt férfival kezdeni nem...
2012. okt. 5. 20:37
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Most nagyon romantikus, de beleszeretsz és annyi... utána már nehéz lezárni. Ráadásul vannak az ügyben érintve mások is a tudtuk nélkül. Szerintem a tisztesség úgy kívánná, hogy megbeszéld ezt a pároddal. Talán nem vagy mellette elég boldog, ezért akarsz most ilyesmit... inkább beszéld meg a pároddal, szakíts, és utána. Tudom, a tiltott gyümölcs mindig finomabb. A nők már Éva nénitől kezdve imádják az ízét. De szerintem gondolj a karmádra is :)
2012. okt. 5. 20:39
 5/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom nem is írok naggyából semmit ide az ilyen jellegű kérdésre mert csak felb@sz!!!

Bocs de szerintem 1 simlis féreg,patkány arc lehet az a csóka akiről te írsz a kis botlásaival 1ütt..biologia + elkur kapcsolatok ide vagy oda a másik megcsalása számomra 1 förtelmes undoritó dolog ...A kapcsolatban lévő 1 ik fél elárulása arcon köpése....blőőő

2012. okt. 5. 20:39
 6/17 A kérdező kommentje:

És akkor a férfi szemszögéből nézve? Az ő számára én is foglalt vagyok, mégis velem kezd, ez megbocsájtható?

Miért mindig a nőket kell elítélni, nem értem.

2012. okt. 5. 20:40
 7/17 anonim ***** válasza:

Szeretetre vágyom, a mosolyára, a csókjára, és nem érzem magam rossznak, hogy egy nős férfi után vágyakozom.

Na ez a baj.

2012. okt. 5. 20:40
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy kicsit kérsz a tortából? A másik nő és a gyerekek szívesen adnának belőle neked?

Képzeld el, ha neked lenne családod, gyerekeid, és egy másik nő csak egy kicsit kérne a férjedből. Mit mondanál neki? itt van , vidd. Tied a lába.

2012. okt. 5. 20:41
 9/17 anonim ***** válasza:
csak azt nem értem ,h az ilyen felajzott,túl fűtött szexuális vággyal rendelkező férfiak,nők mégis mi faszomért mennek bele normális ,hűséges monogám kapcsolatokba,h aztán "botladozzanak" állandón...szimplán szánalmas sajnálom az érintett családját :( őszintén...
2012. okt. 5. 20:42
 10/17 anonim ***** válasza:
54%
Újra a 4-es válaszoló vagyok. Szépen kérek mindenkit, hogy ne ítélkezzünk meg fikázzuk egymást! Emberek vagyunk, az istenit! "Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek". Csinálunk marhaságokat, rossz érzésekre hallgatunk meg ilyesmi. Ha a testvéred tenné fel ugyanezt a kérdést, hogy mit csináljon, mert beleszeretett egy nős férfibe, neki is azt mondanád, hogy "dögölj meg te r...k"? Gondold csak meg...
2012. okt. 5. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!