Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogyan mutatjátok meg egy lánynak hogy tetszik nektek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 4. 21:46
1/10 anonim válasza:
Mi úgy "mutasuk" meg nekik, hogy elhívjuk őket valahova, pl.
2/10 anonim válasza:
Nem tudom,hogy vagy vele.De én mutatni szoktam.te esetedben mutatjátok.
Szemezés,bókolás,flörtölés.majd megmondom neki
4/10 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem legjobb szót használtam de most ezvan! :D utolsó téleg? xD :D
2012. okt. 4. 21:52
5/10 anonim válasza:
Én el is pirulok. Képes vagyok szín váltásra :DDD
6/10 anonim válasza:
Ha egy fiúnak tetszel ahhoz nem kell sok intelligencia hogy rájöjj. Keresi veled a szemkontaktust szívesen beszélget veled, közben mindig mosolyog, ne adj isten elhív valahova.
8/10 anonim válasza:
Én nem nagyon mérem meg mondani neki. De ha mégis, akkor napokba telik össze szedni a bátorságomat ehhez. Eléggé felénk típusú vagyok.
9/10 anonim válasza:
sokat néz, keresi a társaságod, esetleg néha gyorsan elkapja a tekintetét, ha te ránézel, esetleg még mosolyog ilyesmik
10/10 anonim válasza:
Te gyökérf@sz! Még a mutassátok szót sem tudod leírni helyesen, nemhogy alkalmazni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!