Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác aki nagyon tetszik. Ő nem tudja ki vagyok és még nem is beszéltünk . Mindig tervezem hogy írok neki, de eddig még nem jött össze. Mit írjak neki?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit írjak neki hogy szia mizu? ..ez viszont túl sablonos. valószínűleg ezután egyből leragadna a beszélgetésünk. ehhez szeretnék ötleteket hogy mit írjak mert nem tudom mi lenne ciki vagy nem . Köszönöm előre is!
2012. okt. 2. 21:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Hol láttad? Suli, busz, vonat?
2012. okt. 2. 21:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Írd le neki, hogy nagyon szimpatikusnak találtad, és ezért bátorkodtál felhívni magad virtuálisan a figyelmét.
2012. okt. 2. 21:47
 3/10 anonim ***** válasza:
*magadra
2012. okt. 2. 21:47
 4/10 A kérdező kommentje:
suliba szoktam látni
2012. okt. 2. 21:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Ráírsz, hogy a suliba láttalak, szimpatikus vagy, megismerkedhetnénk ha van kedved (melyik fiúnak ne lenne) Amúgy hány éves vagy?
2012. okt. 2. 21:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Kicsit légy titokzatos de elég informatív!

Privátba küldtem, hogy szerintem mit írhatnál neki! ;)

Szerintem erre vissza fog írni, én biztos érdeklődnék ha ilyen e-mailt kapnék valakitől.

2012. okt. 2. 22:06
 7/10 anonim ***** válasza:
sztem a legtöbb fiú örül neki ha megtetszik egy lánynak és az ír neki, csak írd meg egyszerűen h láttad a suliban és szimpatikus, ha nem hülye vagy buz1 akk nem fog lekezelni
2012. okt. 2. 23:46
 8/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

írtam neki és csak a szia mizus részre válaszolt utána lelépett:/ nem túl bíztató. mit tegyek?

2012. okt. 3. 21:06
 9/10 A kérdező kommentje:
ha kérdzek tőle akkor egy-két szóval válaszol de ő nem kérdez vissza meg nem is ír semmit nem nagyon akar beszélgetni ahogy látom
2012. okt. 3. 21:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát erre nem csoda hogy nem válaszol én se válaszolnék sőt nem is szoktam !

Valami konkrét dologgal keresed meg pl hogyha szakmais osztályba jár akkor milyen az az osztály mert lehet hogy átmennél inkább abba ilyenekre gondolok

2012. okt. 24. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!