Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatnék még? Főleg fiúk válaszoljanak! 18/L
Novemberben lesz a páromnak a szülinapja és rá 2 napra leszünk 2 éve együtt.
Eddig azt gondoltam ki hogy veszek valami szexis fehérneműt és azzal lepem meg és veszek neki majd valamilyen ajándékot.
A kérdésem az lenne hogy mivel lephetném meg aminek nagyon örülne? Nektek mi tetszene? :)
Normális válaszokat szeretnék,a poénosok kíméljenek!
az ajándékkal nincs gondom:)
csak azt szeretném tudni hogy mellé mit csinálhatnék még?
Mindig meglepem valamivel, viszek neki sört, vagy csinálok neki valami finom ennivalót. Amikor találkozunk mindig megmasszírozom. meglepem apróságokkal.
Amúgy a munkáját szereti ami a mezőgazdaság,földművelés és nem hiszem hogy azzal kapcsolatban vehetnék neki valamit.
Szereti a különleges pálinkákat,borokat..de azt már vettem neki így nem hiszem hogy az most jó ötlet lenne... esteleg valaki tud valami olyan helyet ahová elmehetnénk pár napra és nem drága?
Mégis én tudjam,hogy mit szeret a te pasid?Szerintem valamennyire ismered már...Azt tudom írni,aminek én örülnék:
Az egyik kedvenc filmem eredeti dvd-n,vagy egy normális,nem luxus óra,esetleg ezüst gyűrű(amit úgyse hordanék a munkám miatt,de legalább lenne),van azért aminek örül az ember,még ha nem is nagy dolog,pl ha főzöl valamit,és veszel egy kis dolgot,ami a polcon el fér,vagy egy közös képből készült üveg hogyhívják,valahogy bele gravírozzák a képet az üvegbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!