Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ha egy 20 éves fiunak aki jol néz ki, nem volt még kapcsolata?

Figyelt kérdés
Pls olyat ne irjatok,hogy csak az a nem normális amit te gondolsz annak meg stb.
2012. okt. 4. 18:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha te vagy az a 20 éves fiú, akkor mégse nézel ki olyan jól. Ha nem, akkor nem is akar kapcsolatot az illető.
2012. okt. 4. 18:47
 12/20 A kérdező kommentje:
Akarok kapcsolatot,de nem jön össze olyannal akivel szeretném.
2012. okt. 4. 19:30
 13/20 anonim ***** válasza:

Teljesen normális.Már maga a kérdés is elég fura.Miért annyira elképzelhetetlen számotokra,hogy valaki amíg tanul elsősorban azzal foglalkozik és nincs ideje párkapcsolatra.Aztán amikor lediplomázott akkortól halmozza az élvezeteket,addig pedig ott van egy csomó klassz dolog pl: a sport a haverok,akármilyen hobbi,számítógépes játékok stb.

Nekem sem volt 22 éves koromig kapcsolatom és senkinek eszébe sem jutott,hogy ez ne lenne teljesen normális.

Ami pedig a legfontosabb,hogy én jól éreztem magam addig is,kitöltöttem a szabadidőmet egy csomó hasznos és értelmes dologgal,és most is jól érzem magam,hogy kapcsolatban vagyok.

2012. okt. 4. 19:40
 14/20 anonim ***** válasza:

13-as, nagyon nincs igazad!

Se a barátok, se a sport nem adhat annyit, de még közel se, mint egy barátnő!

És mindig lesz valami, amit éppen jobban kellene csinálni, előbb tanulni, aztán megszedni magad, stb. Persze, tudom, egyetem mellett nem könnyű, de némi áldozatvállalással belefér. És akkor boldogan tölti az ember az egyetemi éveit, és nem egy megsavanyodott őrült lesz a végére!

2012. okt. 4. 19:48
 15/20 anonim ***** válasza:

13asnak részben igaza van. Meg kell találni ami számodra a fontos, ha csajokat akarsz hajkurászni akkor tedd azt, ha normális életet szeretnél akkor meg tanulj és majd lesz időd csajokat hajkurászni.

Sajnos egy barátnő nem oldja meg az anyagi problémáidat, azt csak munkával tudod megoltani, ahhoz meg tanulni kell, vagy robotolhatsz 12 órás műszakokban a semmiért.

2012. okt. 5. 10:29
 16/20 anonim ***** válasza:

14-es vagyok.

13, 15, csöppet sincs igazatok.

Én egyetem mellett ismertem meg az első barátnőmet, és ekkor már nagyon nyomasztott az, hogy nincs senkim. Persze, nem tudtunk annyit találkozni, mint amennyi ideális lett volna, de így is nagyon boldogok voltunk. Az én ösztöndíjindexem (súlyozott átlag, ha úgy tetszik) - jó, egyéb tényezőkkel együtt - abban a félévben több, mint egy egész jeggyel magasabb lett, mint valaha korábban (és azelőtt se volt piskóta).

2012. okt. 5. 10:34
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem nincs barátnőm, de egyetemre járok, és teljesen jól megvagyok. Persze, az ember társas lény, de ez nem azt jelenti, hogy egyedül nem tud boldog lenni; és itt nem a manapság oly' divatos, szórakozóhelyes, mindennap más személlyel való együttlétet jelentő értelmére gondolok a kifejezésnek, hanem a kiegyensúlyozott, normális életre.
2012. okt. 5. 12:39
 18/20 anonim ***** válasza:

16, és ennek mi köze a barátnőhöz? Semmi, csak többet tanultál.

Azzal meg nem vitatkozom hogy nincs igazam. Mindenki a maga életéért felelős, ha neki így jó akkor nekünk semmi jogunk sincs beleszólni hogy márpedig sz@r. Ha pedig nem jó akkor tegyen érte hogy változzon.

2012. okt. 5. 12:58
 19/20 A kérdező kommentje:
Tettem érte.
2012. okt. 7. 09:21
 20/20 anonim ***** válasza:
De mivel nincs melletted senki, úgy látszik hogy nem eleget.
2012. okt. 7. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!