Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ha egy 20 éves fiunak aki jol néz ki, nem volt még kapcsolata?

Figyelt kérdés
Pls olyat ne irjatok,hogy csak az a nem normális amit te gondolsz annak meg stb.
2012. okt. 4. 18:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ha helyes,és szociális akkor nem.Ha zárkózott félős akkor igen.
2012. okt. 4. 18:09
 2/20 anonim ***** válasza:

Igen, normális, sokan vannak ilyenek. Aztán elkelnek.:) Vagy nem. Megesik az is. Kinek hogy alakul a sorsa.

A 10 kenu c. filmet láttad?:)

2012. okt. 4. 18:09
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem láttam.Miröl szól?
2012. okt. 4. 18:10
 4/20 A kérdező kommentje:
Wikipédián nincs fenn.
2012. okt. 4. 18:10
 5/20 anonim ***** válasza:

Hello!

Átérzem a helyzetedet, én is jártam hasonló cipőben.

Normálisnak nem normális, aki az ellenkezőjét akarja lenyomni a torkodon, az ilyen vagy olyan oknál fogva nem tudja, hogy mit beszél, vagy a legjobb esetben vigasztalni próbál.

Ez viszont nem jelenti azt, hogy a későbbiekben nem változhat a dolog. Amikor (nem ha, amikor) ez megtörténik, hidd el, nagyon boldog leszel. Ha valami konkrét kérdésed van, tedd fel nyugodtan privátban.

2012. okt. 4. 18:19
 6/20 anonim ***** válasza:

Egy ausztrál törzs férfitagjai elmennek kenut faragni. Közben egy fiatal fiú elpanaszolja egy idősebbnek, hogy tetszik neki egy nő, akinek férje van. Ezért az idősebb elmesél neki egy hasonló történetet a törzsből. A mesélés addig tart, míg elkészül a tíz kenu.:)

A Duna TV-ben láttam , többször is adták.

2012. okt. 4. 18:21
 7/20 anonim ***** válasza:
Szóval férfiakról szól, hogy van, akinek több nő jut, van, akinek egy se.
2012. okt. 4. 18:23
 8/20 anonim ***** válasza:
Az.
2012. okt. 4. 18:23
 9/20 anonim ***** válasza:

Igen normális!

Nem, nem normális!

Látod, kétféle választ is lehet adni, először örültél aztán meglepődtél a másodikon. Ne hallgass másokra, ha te nem érzed normálisnak akkor nem is az, ilyen egyszerű.

2012. okt. 4. 18:26
 10/20 anonim válasza:
70%
Nekem se volt...azt 22évesen menyasszonyom van. Nem kell sok kapcsolat...egy kell de az egy életre ;) Csak akkor vágj bele ha komolyan gondolod!
2012. okt. 4. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!