Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha egy 20 éves fiunak aki jol néz ki, nem volt még kapcsolata?
Igen, normális, sokan vannak ilyenek. Aztán elkelnek.:) Vagy nem. Megesik az is. Kinek hogy alakul a sorsa.
A 10 kenu c. filmet láttad?:)
Hello!
Átérzem a helyzetedet, én is jártam hasonló cipőben.
Normálisnak nem normális, aki az ellenkezőjét akarja lenyomni a torkodon, az ilyen vagy olyan oknál fogva nem tudja, hogy mit beszél, vagy a legjobb esetben vigasztalni próbál.
Ez viszont nem jelenti azt, hogy a későbbiekben nem változhat a dolog. Amikor (nem ha, amikor) ez megtörténik, hidd el, nagyon boldog leszel. Ha valami konkrét kérdésed van, tedd fel nyugodtan privátban.
Egy ausztrál törzs férfitagjai elmennek kenut faragni. Közben egy fiatal fiú elpanaszolja egy idősebbnek, hogy tetszik neki egy nő, akinek férje van. Ezért az idősebb elmesél neki egy hasonló történetet a törzsből. A mesélés addig tart, míg elkészül a tíz kenu.:)
A Duna TV-ben láttam , többször is adták.
Igen normális!
Nem, nem normális!
Látod, kétféle választ is lehet adni, először örültél aztán meglepődtél a másodikon. Ne hallgass másokra, ha te nem érzed normálisnak akkor nem is az, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!