Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom hordja a volt barátnőjétől kapott nyakláncot. (széttört szív) Ő azt mondta hogy nem köti már hozzá semmi. De mégis hordja. Engem nagyon zavar mert le sem veszi! Ez rosszat jelent? Mégis köti még valami a volt barátnőjéhez? ://
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat 20L2012. okt. 4. 15:39
31/43 anonim válasza:
Én kb. 8 éve adtam egy medált egy férfinek, akivel pár hét múlva szakítottunk is, és a mai napig hordja. Érzelmileg elég komplikált szegény, az együtt töltött néhány hetünkön sose lépett túl, hiába van már felesége és gyereke. Néha még most is írogat szerelmes e-maileket, de szerencsére messze lakik... A neje megkért rá, hogy semmit se írjak neki, mert még egy lerázós e-mailbe is teljesen beleéli magát, hogy elolvastam azt, amit írt... Én biztos vagyok benne, hogy a párod még valamilyen szinten kötődik az exéhez. Lehet, hogy nem konkrétan a lányhoz, hanem az akkori eseményekhez, emlékekhez, amiken keresztül ment. Lehet, hogy az egy nagyon szép időszaka volt, és a medál ezt juttatja eszébe. Ha még csak pár hete, hónapja vagytok együtt, szerintem ne aggódj, ha lesznek közös élményeitek, szerintem előbb vagy utóbb túl fog lépni azon a medálon. (Az én exem nem normális. :D)
32/43 anonim válasza:
"az együtt töltött néhány hetünkön sose lépett túl, hiába van már felesége és gyereke. Néha még most is írogat szerelmes e-maileket, de szerencsére messze lakik..."
Szeeegény, miért SZERENCSÉREE??? :)
"A neje megkért rá, hogy semmit se írjak neki, mert még egy lerázós e-mailbe is teljesen beleéli magát, hogy elolvastam azt, amit írt... "
:)) Szeegéény, miért van akkor ővele illetve miért nincsen Veled?
33/43 anonim válasza:
Mindenki magából indul ki, de ebből ugyan nem jut előbbre a kérdező.
34/43 anonim válasza:
31-es vagyok. Még az jutott eszembe, hogy a férjemnek van egy olyan nyaklánca, amit az első barátnője csinált olyan 12 évvel ezelőtt. Amikor összejöttünk, elég sokat horda, mert tetszett neki (mondjuk ez egy férfias, fa gyöngyös nyaklánc) és ment is sok akkori ruhájához. Utána öltönyös állást kapott, és egyre kevesebbet használja, de még most is megvan. Engem ez sose zavart, amikor elszakadt, újrafűztem, stb. De én jóban vagyok az exel, és nem volt az, hogy le se vette, vagy hasonló. Tényleg szereti azt a nyakláncot, az egyetemi éveire emlékezteti meg persze az első szerelmére, de nincs is ezzel semmi baj. Nekem is vannak ilyen tárgyaim, csak nem ékszerek, hanem pl. a kedvenc tollam, vagy sorolhatnám. Sőt, a férjemnek van egy ezer éves rongyos sálja, ami szintén egy exétől van. Engem csak azért zavar, mert már olyan állapotban van, hogy azt hiszik az emberek, hogy nincs pénzünk sálra. :) De már vett magának egy szép őszi sálat, hátha lesz új téli is az extől kapott helyett.
35/43 anonim válasza:
Van egy puha, meleg, szőrös fekete sálam, amit egy amúgy kifejezetten utált exemtől kaptam. Őt nem szeretem, de a sálat igen, ezért hordom.
36/43 anonim válasza:
30. válaszoló vagyok. Pont ez a lényeg. Ha végignézitek, hogy ki milyen exétől kapott tárgyat hordja/használja mind a mai napig, akkor látszik, hogy egyik sem hasonlatos egy kettétört szívhez. Jelentésileg. Egy agyonhordott póló is csak egy póló, el lehet attól vonatkoztatni, hogy az exé volt. Ugyanez igaz egy fagyöngyökből fűzött láncra, vagy egy kötött sálra. De egy férfi nem hord összetört szívet csak azért mert tetszik neki. Így akár az is teljesen normális, ha egy olyan medált hordok, amire az exem és az én nevem van gravírozva, és csak azért nem veszem le, mert tetszik a medál? Ezeknek az ajándékoknak sokkal mélyebb az üzenete.
37/43 anonim válasza:
Túlmagyarázod.
Adott esetben egy fadarab (vagy bármi) is nagy jelentéstartalmú lehet, míg egy szív alakú medál is csak puszta ékszer.
38/43 A kérdező kommentje:
A 30. válaszolónak teljesen igazat adok, gravírozva is van, de az összetört szívbe a barátom neve van bele írva mert megnéztem. És tudom hogy ennek mélyebb jelentése is van.. Ez egy üzenet hogy a szíve mindig az övé maradt.. hiába van össze törve.:( És ez elkeserítő!.
2012. okt. 4. 19:48
40/43 anonim válasza:
ezzel a logikával nem fog sokáig tartani a kapcsolat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!