Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom hordja a volt barátnőjétől kapott nyakláncot. (széttört szív) Ő azt mondta hogy nem köti már hozzá semmi. De mégis hordja. Engem nagyon zavar mert le sem veszi! Ez rosszat jelent? Mégis köti még valami a volt barátnőjéhez? ://
18 éves voltam, amikor ballagásomra a barátomtól kaptam egy pici aranymedált (szív alakú), nem sokkal utána vége lett a kapcsolatunknak. Tavaly voltam 30, egészen addig viseltem, pusztán azért, mert tetszett. Nem jelentett semmit, ezt minden barátom elfogadta, még a férjem is.
Ha nincs különösebb okod, hogy gyanakodj arra, hogy az exét szereti, akkor ne törődj vele!
A páromnak volt egy nyaklánca és egy gyűrűje. Két exétől kapta, én meg vettem egy a nyaklánchoz illő karkötőt. Nyaklánc és gyűrű, semmi több. Megjegyzem, nagyon szépek.
Én meg az exemtől kapott gyűrűt hordom, mert nagyon tetszik.
Szerintem teljesen felesleges ezen kiakadnod.
Az, hogy sok mindenen végigkísérte a lánc, még nem jelent semmit. Nem biztos, hogy ez a "sok minden" a volt barátnővel töltött romantikus pillanatokat jelenti, sőt, megmondom, nagyon kevés esélyt látok rá. Ha kötődne, annak más jelei lennének.
Sokáig díszelgett az ujjamon a volt barátomtól kapott gyűrű. Egyszerűen rajtam maradt, aztán csak azért vettem le, mert vannak olyan időszakaim, amikor nem hordok gyűrűt, máskor meg többet is egyszerre.
Nemrég találkoztam volt barátnőmmel, és láttam, hogy visel egy gyűrűt, amit még én adtam neki.
Ő éppen randira ment a beszélgetés után, nekem meg azóta van már barátnőm.
Kötve hiszem, hogy miattam hordaná a gyűrűt, szimplán tetszik neki. Amikor nekiadtam az is "véletlen" volt, meglátta a polcomon és mondta mennyire szuper, én meg mondtam, hogy a tiéd lehet, én már nem használom régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!