Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek visszakaphatom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek visszakaphatom, vagy van jogom egyáltalán a férjemtől azt várni, hogy megbocsát?

Figyelt kérdés

Nem igazán tudom felmérni a tettem súlyát.

Régi vágyam volt kipróbálni, hogy milyen egy nővel szeretkezni. Mikor régebben megemlítettem a férjemnek, elég furán nézett rám, így a háta mögött tettem meg, az engedélye nélkül. Kipróbáltam, kielégült a kíváncsiságom, nem teszek ilyet többször. A férjem viszont megtudta és azonnal kidobott a másfél éves kislányunkkal együtt. Férfival sohasem csalnám meg, ez is csak kíváncsiság volt, én ettől még őt szeretem. Miért nem érti ezt meg?

Mik kellene tennem?

25N

2012. okt. 4. 13:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
35%

Valahol egyet értek az előttem szólókkal.

Viszont nem azt kérdezted, hogy mi a véleményünk rólad! Persze rázós téma ezért el is siklottak a többiek a megoldás felett. Mar, ha van megoldás...

Adjál a férjednek egy kis időt és utána próbáljál meg őszintén beszelni vele és legfőképpen bocsánatot kérni. Elfelejteni nem fogja soha de talán megbocsájt.

2012. okt. 4. 14:23
 12/23 anonim ***** válasza:
3%

egy férfi legnehezebben azt bocsátja meg ha az egója sérül.

ezt kb úgy lehetne helyre tenni, ha miatta sírsz, neki könyörögsz, szóval ha az egója vissza lesz billentve.

de lehet akkor sem fogsz kelleni, csak elégtétel lesz a könnyed.

sőt ez tényleg netzes, mert nem egy srácot ismerek, akiket én porig aláztam, még ma is átkoznak engem...

de ha a férjed nem ekkora arc, hanem egy kicsit olyan mamlaszabb, kapcsolatfüggő típus, akkor meg fog bocsátani.

de ha egy kigyúrt, vagy vérbeli férfi, az át fog lépni rajtad.

2012. okt. 4. 14:53
 13/23 A kérdező kommentje:

Egyikőtök sem akar még kipróbálni valamit egyszer az életben? Nem akarok többet ilyet csinálni, ezt már akkor ios tudtam, mielőtt megtettem.

Ha a férjem azt mondaná, hogy ewgyetlen egyszer csak kíváncsiságól kipróbálná férfival, akkor beleegyeznék.

2012. okt. 4. 15:01
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem a kíváncsisággal van a baj, de ezt már leírták. Ott a baj, hogy ezeket a vágyaidat nem akkor kellene kiélni, amikor már férjed és gyereked van.
2012. okt. 4. 15:07
 15/23 anonim ***** válasza:

most az a kérdés, hogy magadat akarod nyugtatni, hogy helyes e amit tettél, vagy az, hogy a férjed megbocsát e.

engem ha hajtana a kíváncsiság valamit kipróbálni az nem egy lány lenne, tehát erre sajnos nem tudok válaszolni. de ha pl egy vérbeli férfi izgatna, annyira, hogy már fáj, az ugye meg szimpla megcsalás lenne, tehát nem tartozik ide. de az lenne nálam a nehéz ügy. most lánnyal,meg vibrátorral, meg akár állattal :) kipróbálni, úgy hogy a páromat zavarja, hát lehet nekem nem érne annyit az egész, de ugye ez azért van, mert nincs bennem ilyen vágy, ezért nem is tudnám akarni. tehát maradna szimplán kíváncsiság.

nos neked ezek szerint uncsi volt már papával a szex. hát igen, ez nem egy felnőtt megoldás volt a részedről (mert azok gondolkodnak is), szóval akkor ne is bánd, hogy papi lelép,mert ki tudja hogy lehet sokkal színesebb lesz az életed :)

2012. okt. 4. 15:14
 16/23 A kérdező kommentje:
Újra itthon vagyok, minden rendbejött. A párom most az egyszer letudta a dolgot annyival, hogy jövök neki eggyel. :)
2012. okt. 9. 08:20
 17/23 anonim ***** válasza:
oltári nagy szerencséd van!!!!Nem minden férfi viselné ezt el!!!Legyél okosabb !!!
2012. okt. 9. 12:57
 18/23 anonim ***** válasza:
A balf@sz! XD :D
2012. okt. 9. 13:42
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem lesz ilyen többet, amúgy sem akartam volna, de ezt már mondtam. (:
2012. okt. 10. 13:47
 20/23 anonim ***** válasza:
És szerinted ezután stabil, biztos, boldog jövő elé nézel, amely bizalommal teli?
2012. okt. 10. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!