Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek visszakaphatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek visszakaphatom még? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
2hete szakitottam a párommal 11hónap után. Nagyon összetörtem, mert nagyon jó kapcsolat volt, aztán megbeszéltük hogy neki sem jó igy, nekem sem, ezért csak szünet legyen, de ez lehet 1hét, 1hónap, 1év is, ahogy kijön. Ezalatt próbáltam magam lefoglalni, eljártam a csajokkal, és az egyik alkalommal ott volt az egy évvel ezelőtti exem, jól elbeszélgettünk, és volt egy két csók. Hétfőn viszont megkeresett a másik exem, akivel nemrég szakitottunk, és mondta hogy ujra szeretné velem kezdeni, és mondtuk hogy őszinték leszünk egymással, ezért elmondtam neki hogy volt egy csók mialatt nem voltunk együtt. Nagyon kiakadt és azt mondta sosem akar látni, és beszélni sem, tegnap viszont találkoztunk, és azt mondta talán elgondolkozik hogy mi lenne ha ujra együtt lennénk. De azóta msnen is bunkó, meg élőben is, de azért mindig mondja hogy majd ekkor és ekkor leszek msnen.. Jelenleg nem hisz nekem, és azt mondja hogy lehet hogy már meg sem tudna csókolni, de nagyon szeretném őt visszakapni. Szerintetek lehetséges ez? Mit kellene csinálnom hogy újra velem legyen? :/
2012. máj. 16. 10:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy csomó ellentmondás van a történetedben, amit nem tudok hova tenni.

1. ha a kapcsolatotok olyan jó lett volna, akkor miért akart szakítani? Ha neki is jó lett volna és szeretne, akkor ilyen meg sem fordul a fejében. Véleményem szerint egy másik csaj volt a képben, aztán lehet annyira azért van gerince, hogy nem megcsalt, hanem szakított inkább. Lehet, hogy az a csaj mégse hozta meg a kívánt hatást, így javított, hogy legyen csak szünet, mert hát jobb a biztos tartalék, na itt már elvesztette a gerincét.

2. ha szakított veled, akkor mi köze van ahhoz, hogy te a köztes időben mit csináltál? Pláne, hogy megbeszélitek, hogy őszinték lesztek, aztán meg az lettél és ezen ő kiakadt.

3. vagy túl fiatalok vagytok, vagy túl éretlenek, vagy csak simán nem illetek össze, de én a helyedben nem azon agyalnék, hogy hogy kaphatom vissza, mert ő nyilvánvalóan (a leírtak alapján) egyáltalán nem szerelmes beléd. Édes kevés az, hogy de te szereted.

Ne hagyd magad a csávó játszik veled, "be akar törni" hogy kénye kedve szerint használhasson. Én ezt nem hagynám a helyedben.

28/n

2012. máj. 16. 11:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Az ilyen esetekről nekem mindig a Jóbarátok c. sorozat ominózus epizódja jut eszembe, amikor is Ross kiabál Rachel-nek, hogy "De hát szakítottunk!", és Rachel erre csak azt mondja, hogy "Csak szakítófélben voltunk".

Szóval valószínűleg nem ugyanúgy értékeltétek a dolgot a sráccal. Ő úgy volt vele, hogy szünetet tartotok (bár szerintem ez badarság, ahol már szünetre van szükség, ott nincs értelme a kapcsolatnak), te pedig úgy kezelted, mint ha szakítottatok volna.

Akármi is történt, te őszinte voltál vele, és a bizonyos csók ideje alatt ti nem voltatok egy pár.

Ha az őszinteséged ellenére nem tudja ezt a tényt elfogadni, akkor szerintem nem is akar téged igazán.

Ne bánkódj miatta!

2012. máj. 16. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!