Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek visszakaphatom, vagy van jogom egyáltalán a férjemtől azt várni, hogy megbocsát?
Nem igazán tudom felmérni a tettem súlyát.
Régi vágyam volt kipróbálni, hogy milyen egy nővel szeretkezni. Mikor régebben megemlítettem a férjemnek, elég furán nézett rám, így a háta mögött tettem meg, az engedélye nélkül. Kipróbáltam, kielégült a kíváncsiságom, nem teszek ilyet többször. A férjem viszont megtudta és azonnal kidobott a másfél éves kislányunkkal együtt. Férfival sohasem csalnám meg, ez is csak kíváncsiság volt, én ettől még őt szeretem. Miért nem érti ezt meg?
Mik kellene tennem?
25N
Nemtől függetlenül végül is megcsaltad. Valószínűleg az bántja a dologban, sérti férfiúságát, hogy nővel csaltad meg. Azt gondolhatja, hogy miatta még a férfi nemre is ráuntál, nem csak érzéseit csaptad be.
Mit kellene tenned? Szerintem itt sokat nem tudsz tenni, így jártál. Legközelebb kétszer gondold meg, hogy ha van egy szerető kis családod, félremész-e (mindegy, hogy nő vagy ffi).
Fordítsuk meg: Te mit szólnál, ha kiderülne, hogy a férjed kíváncsiságból lefeküdt egy pasival? Nem hiszem, hogy seperc alatt fátylat tudnál rá borítani!
Vagy a házasság előtt kellett volna kipróbálnod, vagy rábeszélni a férjedet, hogy csináljátok hármasban.
hú nekem eljegyzés előtt ez volt a kérdése a páromnak, hogy nővel csinálnám e.
és ha igen lett volna a válaszom,mondta, hogy akkor nem kért volna meg! mert ő olyan nővel képzel egy komoly kapcsolatot, aki nem link szexuális téren sem.
szóval te ezt nem tudtad a férjedről. nekem is mák, hogy megkérdezte tőlem :) és mák, hogy negatívan regáltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!