Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lehet valami?

Figyelt kérdés

Van egy srác a suliban aki megtetszett Ő most 9-es én meg 10-es. Mikor először "találkoztunk" elég bunkó voltam vele (de nem azért mert unszinpatikus vagy bármi csak épp kajáltam és nem szeretem ha megzavarnak evés közben..főleg nem úgy hogy simán elfért volna máshogy is a cuccaihoz..) következő héten már normális voltam meg úgy ültem, hogy beférjen a dolgaihoz mert megint otthagyta a cuccát akkor már vigyorgott mint a rohadt tök és meg is köszönte..meg nézett nagyon a szemembe meg mikor ment ki a teremből akkor is...amúgy is szokott nézni meg én is őt...Beszélni még nem beszéltünk még köszönni sem köszönt..

Lehetne ebből valami vagy veszett ügy és jó ha haverság lesz.?.

Köszi.:)

2012. okt. 3. 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:
simán ebből minden lehet :)
2012. okt. 3. 23:11
 2/5 anonim ***** válasza:

ööööö....

hogy vigyorog a rohadt tök?

2012. okt. 3. 23:12
 3/5 A kérdező kommentje:
így: [link]
2012. okt. 3. 23:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a csaj helyében inkább hagynálak! Ilyen szép jelzőkkel illetni valakit, hogy 'úgy vigyorog, mint a rohadt tök' nem túl bizalomgerjesztő dolog..
2012. okt. 4. 13:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó: Neked ilyet sosem mondtak gyerekkorodban?..mert ezt én semmiféle rossz szándékból nem írtam..
2012. okt. 5. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!