Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Szeretem őt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Szeretem őt nagyon, de ez már sok.

Figyelt kérdés

A barátom betegesen félt engem.Nagyon szeretem őt,soha nem is csaltam meg és nem is tenném.Viszont néha úgy érzem,hogy a tulajdonának tekint és uralkodni akar felettem.Mindenben jó a kapcsolatunk,de e téren néha nem és ha veszekedünk,akkor mindig ez a téma.Nem mehetek táborba az osztályommal(igaz,nem is szeretnék,de nem esik jól,hogy eldönti helyettem). Majdnem semmit sem csinálhatok én nem is csinálok,mert mindig arra gondolok,hogy mit mond ő és biztos nem tetszene neki meg stb.

Most is megy egy versenyre és csak kíváncsiságból megkérdeztem,hogy mi lenne,ha én is mennék és azt mondta,hogy akkor biztos veszekednék.Neki szabad,de nekem mindjárt semmit.

Én nem akarom őt elveszíteni,mert nagyon szeretem és nem bírnék nélküle élni,de miért csinálja ezt? :(

Egy éve vagyunk együtt..

2012. okt. 3. 16:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mennyi idősek vagytok?

Mindenkinek kell egy kis szabad tér... SZeret téged, ez tuti, különben nem láncolna magához. Én is ilyen vagyok sajna, mint ő... Ha már más fiúval kommunikál, rögtön kombinálok. Magában kell lerendezni a dolgokat, ne érezd hibásnak magad. És mondd ezt el neki. Legyél határozott. És mindenképp mondd, hogy szereted, és szeretnél együtt lenni vele továbbra is, de egy kis szabad térre van szükségetek.. És hogy ne láncoljon magához, mert nincs miért aggódnia..

2012. okt. 3. 16:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Én nehezen tudom elképzelni azt az egyébként tökélyt, ha gyakorlatilag mindent megtilt. Mi marad a kapcsolatotokban, amit ez nem ural?
2012. okt. 3. 16:16
 13/14 anonim ***** válasza:

KEDVES VÁLASZOLÓK!

Az előző komment írója vagyok... olyasmi vagyok, mint a srác a leírt kérdésben. Vagyis csak voltam, mert azt hiszem a bnőm megelégelte, hogy állandóan rajta lógok, 0-24 szívnám a vérét, okéoké sose mondtam neki hogy jaj ne menjen ide oda, de azért érezte, hogy nem rajongok az ötletért (bulik pl.)

Mit tegyek, hogy lássa, hogy megváltoznék, mert nekem fontosabb Ő mint ez a rohadt tulajdonság? :( Félek hogy már késő..

2012. okt. 3. 16:17
 14/14 anonim ***** válasza:

"Neki szabad,de nekem mindjárt semmit."

A baj itt kezdődik.

Jól látod a dolgokat,maximálisan ő akarja megmondani,hová mehetsz,és hová nem.

Ez nem normális!

Rajtad múlik,hogy szereted e annyira,hogy a te vágyaidat,háttérbe helyezve,csak neki kedvezz.

Szeretnéd ha egész életedben így lenne,ha vele maradnál?

Legközelebb,még egy barátoddal sem fogsz találkozni,mert azon fogsz parázni,hogy ha találkoztok,veszekedés lesz e?

Tapasztalat.

2012. okt. 3. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!