Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Szeretem őt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Szeretem őt nagyon, de ez már sok.

Figyelt kérdés

A barátom betegesen félt engem.Nagyon szeretem őt,soha nem is csaltam meg és nem is tenném.Viszont néha úgy érzem,hogy a tulajdonának tekint és uralkodni akar felettem.Mindenben jó a kapcsolatunk,de e téren néha nem és ha veszekedünk,akkor mindig ez a téma.Nem mehetek táborba az osztályommal(igaz,nem is szeretnék,de nem esik jól,hogy eldönti helyettem). Majdnem semmit sem csinálhatok én nem is csinálok,mert mindig arra gondolok,hogy mit mond ő és biztos nem tetszene neki meg stb.

Most is megy egy versenyre és csak kíváncsiságból megkérdeztem,hogy mi lenne,ha én is mennék és azt mondta,hogy akkor biztos veszekednék.Neki szabad,de nekem mindjárt semmit.

Én nem akarom őt elveszíteni,mert nagyon szeretem és nem bírnék nélküle élni,de miért csinálja ezt? :(

Egy éve vagyunk együtt..

2012. okt. 3. 16:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ez azért már több a soknál...heréld ki!
2012. okt. 3. 16:01
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha szereted próbáld megbeszélni vele! A bizalom alap egy kapcsolatban és a szabadság is valamilyen szinten!
2012. okt. 3. 16:04
 3/14 anonim ***** válasza:

Figyelj, mi a legrosszabb, ami történhet, ha nem engedelmeskedsz neki? Szakítani fog?

Mert akkor két választási lehetőséged van: vagy önálló, független nőként éled az életed, és keresel egy olyan férfit, aki egyenrangúként kezel, vagy maradsz pincsikutya a jelenlegi pasid mellett, és ugrálsz úgy, ahogy ő fütyül.

Már bocsi, de nem az apád és nem a főnököd. Ha megszabhatja mit csinálsz, az azért van, mert te megengeded ezt neki.

2012. okt. 3. 16:05
 4/14 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele.. és mondta,hogy sajnálja,meg amikor mérges olyan dolgokat mond,amiket nem gondol komolyan.De már odáig jutottam,hogy nem 'merek' barátnőimmel elmenni vásárolni,mert szerintem az se tetszene neki. Sőt,már mindjárt barátnőim sincsenek..
2012. okt. 3. 16:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Velem összesen egyszer fordult elő olyan, hogy egy srác "megmondta", hogy mit tehetek és mit nem.

Exem visítva toporzékolt, hogy valamit nem tehetek, mert ő nem engedi.

Ránéztem, kiröhögtem, majd otthagytam.

Nem kapcsolat az, ahol megszabja az egyik, hogy mit tehet a másik. Legalábbis nekem nem. A párom nem a tulajdonom és nem rendelkezem az élete fölött.

2012. okt. 3. 16:06
 6/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sajnos már kerültem ilyen helyzetben, így tapasztalatból írok neked...

Hosszú távon semmi féleképpen nem lesz jó vége ennek... Próbáld megbeszélni vele, ha sikerül, és változnak a helyzetek érdemes még esélyt adni neki, azonban ha úgyan úgy folytatja, hagyd az egészt hisz csak magadat teszed tönkre...

Engem az exem, a barátaimtól is eltiltott, 2 éven keresztül... nekem szerencsém volt mert visszakaptam őket, de lehetet volna másképp is. :)

2012. okt. 3. 16:08
 7/14 A kérdező kommentje:
Tudom,igazad van,mert volt olyan,hogy valahova el akartam menni és nem szerette volna,veszekedett velem,aztán nem mentem el. De arra is volt példa,hogy én nem szerettem volna,hogy menjen valahova,de mégis elment.. Azért nem teszem meg,mert félek,hogy szakít velem,mert amikor nem veszekedünk és nem jön közbe semmi,akkor nagyon szeretjük egymást,ő is engem,ezt tudom és nem hiszem,hogy tudnék nélküle élni.:(
2012. okt. 3. 16:09
 8/14 A kérdező kommentje:
Engem nem tilt el a barátaimtól,azt nem is tehetné meg,mert én sem tiltom el őt,de néha jól esne,hogyha le tudnék ülni valakivel egyet beszélgetni,de arra gondolok,hogy ő nem örülne neki,aztán már nekem se lesz kedvem.Rajta kívül szinte senkivel se vagyok soha.
2012. okt. 3. 16:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szereted és nem birnál nélküle élni, akkor fogadd el, hogy ö mindig megmondja, hogy te mit tehetsz és mit nem. Ez csak egyre rosszabb lesz. Megváltoztatni nem fogod, abban ne is reménykedj. Ha meg ugy döntesz, hogy önállo emberi lény (lány) vagy, akkor minél elöbb vess véget ennek a kapcsolatnak.
2012. okt. 3. 16:12
 10/14 anonim ***** válasza:

De nézd azt is, hogy rendben te nézed hogy neki rosszul esne e, de ő nézi hogy neked rosszul esne e?

Én úgy vettem ki szavaidból, hogy a lényeg hogy csak neki legyen jó... így ez nem kölcsönös...

2012. okt. 3. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!