Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/8 A kérdező kommentje:
Túl jó dolgom van,mindig megvolt mindenem amit csk akartam,és megszoktam,h mindent mások csinálnak meg helyettem. Most kezdek rájönni,h ez nem lesz így jó.
2012. okt. 3. 13:59
2/8 anonim válasza:
Rájöttél,hogy nem jó.Ez már jó út.
Innentől kezdve csak rajtad múlik minden.Meglehet változni
3/8 A kérdező kommentje:
aZÉRT ide tettem fel a kérdést,mert csak rövidtávú kapcsolataim voltak épp ezért,mert hosszútávon nem bírták elviselni,h én ilyen vagyok. Szeretnék megkomolyodni,de nagyon nehéz lesz beelvágni azt hiszem.
2012. okt. 3. 14:01
4/8 anonim válasza:
Hát szerintem én is el vagyok úgymnd kényeztetve de ettől még nem érzem magam elkényeztetettnek. Érted. Nem várom el másoktól hogy megcsináljanak valamit helyettem... Agyban dől el. Próbálj meg tenni az ellen hogy ne érezd így. Vállalj munkát, keresd meg a sajt pénzed. Ha párkapcsolatban élsz te is adj, ne csak kapj
5/8 anonim válasza:
Ismerős. De ha mellé párosult normális, reális gondolkodásod és nem száltál el akkor megtudod oldani.
Éngem is elkényeztettek sajnos...megkaptam mindent, ha nem kértem és nem kellett akkor is.
Aztán mikor elkezdtem dolgozni akkor megváltozott a helyzet, de jól tudom kezelni a mai napig.
6/8 A kérdező kommentje:
Párkapcsolatokban eddig mindig én voltam úgymond a "domináns" azokban is u.n el voltam kényeztetve. Szerencsére valamiért mégis bejövök a csajoknak,de hosszútávon ez nem működik,h ne m csinálok semmit.
2012. okt. 3. 14:03
7/8 anonim válasza:
Hú de utálom az elkényeztetett fiúkat!!(már bocs)
De az viszont tetszik,h bevallod,h nem vagy elszállva magadtól,és belátod. Meg,h változtatni próbálsz rajta. Lehet hogy sikerül,és akkor,ezzel meg fogod lepni az ismerőseidet.;)
8/8 anonim válasza:
Megváltozhatsz, csak valószínű már nem fogsz. Lehet olyan lányka kéne neked, aki hozzád hasonló.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!