Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekel egy lányt se, ha egy pasi kedves, udvarias, értelmes, és van humora?
Na jó. Kur....ra unlak és tiszta szánalmas vagy de tessék.
ÉN 153cm vagyok ergo elég érdekes volna egy magas pasi. A párom átlagos magasságú, de volt már nállam ALACSONYABB pasim is
Jah és a mostani párom aranyos, kedves, vicces, megértő, odafigyel rám..... stb és ami a legfontosabb: SZERET. És ezek azok amik mellette tartanak.
SOHA nem volt még pénzes pasim és nem is kéne. Nem bírnám hha mindennel elhalmozna én meg nem tudnám viszonozni
Jóképű... ez nagyon relatív. Nekem pl Brad Pityuka nem jön be. Tehát nem mindenkinek ugyan olyan az ízlése.
De persze a nőkkel van a hiba meg mind szemét..... stb. Lehet h külsőre sok különböző csajjal kezdtél, de aki kívül nem plázapitsa az belül még lehet az. a jelleme is MINDENKINEK MÁS. És ez nem nőkről és férfiakról szól hanem külön önálló emberekről. Persze a te pici agyad úgysem fogja ezt fel mert minden nő szemét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!