Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érdekel egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdekel egy lányt se, ha egy pasi kedves, udvarias, értelmes, és van humora?

Figyelt kérdés
Miért csak a magas, jóképű, gazdag pasik kellenek minden lánynak?
2012. okt. 3. 13:39
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Nekem eleve nem kéne olyan pasi, aki folyamatosan csak kifogásokat gyárt, és meg sem próbál változtatni a hozzáállásán. Feltételezném, hogy egy kapcsolatban is ilyen, és ettől én menekülök. Volt hasonló tapasztalatom, rettenetes volt, iszonyúan éreztem magam egy ilyen kapcsolatban.
2012. okt. 3. 15:36
 42/53 A kérdező kommentje:
Régen tettem már fel képet 2x is. Nagyon sok véleményt kaptam, abból 1, azaz egy volt pozitív, azt pedig írhatták azért is, h önbizalmam legyen.
2012. okt. 3. 15:37
 43/53 anonim ***** válasza:
Oké, de a korodat azért elárulod?
2012. okt. 3. 15:40
 44/53 anonim ***** válasza:
Szóval te folyamatosan ide jársz nyavajogni??? Atya úr isten XD XD Tényleg nagyon szánalmas vagy. Na dobj egy képet privibe
2012. okt. 3. 15:42
 45/53 anonim ***** válasza:

Azért azt elmondanám, hogy sokszor nem zörög a haraszt...

Szóval a Kérdező valóban sok kifogást ír, de sokszor valóban teljesen más a reakció itt és élőben az ember megjelenésére.

Én itt Gyakori-n megkaptam már, hogy teljesen rendben vagyok, a való életben is olyanoktól, akiknél nincs tétje a dolognak, hogy nagyon jól nézek ki, míg akkor, amikor próbáltam közeledni valakihez, úgy néztek rám, mintha azt mondtam volna bemutatkozásként:"Térdelj le és szeress!"

Szóval el lehet hinni, hogy van alapja. Az teljesen mindegy, hogy az érintett lányok kivagyiságból teszik-e vagy másért, mindenesetre vérig sértik vele az embert és sajnos kevesen sincsenek és ránézésre sem lehet megmondani róluk.

2012. okt. 3. 15:48
 46/53 A kérdező kommentje:
26 vagyok.
2012. okt. 3. 15:54
 47/53 anonim ***** válasza:
53%
"Azért azt elmondanám, hogy sokszor nem zörög a haraszt... ". Így van, ha nem lenne miért "sírnia" a kérdezőnek,akkor nem sírna itt. Önbizalom... itt is leírta az egyik nő, hogy a munkahelyén hiába csapja nekik a szelet a csúnya munkatárs. Ez így is van, ha valaki csúnya, baszhatja az önbizalmat, hiába van neki,úgy is elutasítják,és az önbizalma lemegy a béka segge alá. Egyetlen megoldás van,ha valaki csúnya és csajt akar:sok pénz, vagy plasztikai sebészet, más megoldás nincs, nem is volt és nem is lesz.
2012. okt. 3. 16:03
 48/53 anonim ***** válasza:
hat probalkozz rendes lanyokkal ugy veszem eszre hogy te most a ribanc nepsegrol beszelsz
2012. okt. 3. 16:36
 49/53 anonim ***** válasza:
biztos nem kis elvárásaid vannak külsőt-belsőt tekintve....
2012. okt. 3. 16:47
 50/53 A kérdező kommentje:
Külsőt tekintve annyi elvárásom van, h ne legyen nálam magasabb. Belsőt tekintve lehet h tényleg túl sokat várok: ne legyen ribanc, legyen kedves, de őszinte, és fogadjon el a külsőm ellenére is. Az utóbbi 2-nek egyetlen lány se felel meg, akivel eddig találkoztam.
2012. okt. 3. 16:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!