Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekel egy lányt se, ha egy pasi kedves, udvarias, értelmes, és van humora?
Figyelt kérdés
Miért csak a magas, jóképű, gazdag pasik kellenek minden lánynak?2012. okt. 3. 13:39
21/53 anonim válasza:
Én rájöttem. Annnnyira szánalmas vagy h le se köpnek a nők. Nem azért ahogy kinézel v ilyesmi hanem mert SZÁNALMAS VAGY
22/53 anonim válasza:
Az meg am enyhe túlzás h a csúnya nők is kellenek valakinek. Még szexre sem biztos. Ha meg neked mondjuk elég csak szex arra a pasik kis könnyen találnak bárkit
23/53 A kérdező kommentje:
Ha csak szexet akarok, akkor is mindig lekoptatnak a külsőm miatt. Amúgy nekem pl. jó lenne egy csúnya nő is, ha normális, de én nekik se vagyok jó.
2012. okt. 3. 14:32
24/53 anonim válasza:
"Nem azzal van baj,h kedves vagy,csak annyi,h ez jó,de önmagában nem elég."
Nem érzed úgy, hogy befejezetlen maradt az írásod? Mert azt elmondtad, hogy te mit tudsz adni egy lánynak és ezért el is éred, amit szeretnél, de azt nem, hogy mit tehetne ő vagy bárki más, aki ebben a cipőben jár.
25/53 anonim válasza:
És ha nem egyből úgy indítanál h kapcsolatot akarsz hanem barátkoznál??? Nekem így lett csúnya pasim (akiről mint írtam kiderűlt a kapcsolat alatt h egy segfej) Megismertem, összebarátkoztunk, összemelegedtünk
26/53 A kérdező kommentje:
Barátságból szökőévente 1x lesz szerelem, legalábbis a lány részéről.
2012. okt. 3. 14:38
27/53 anonim válasza:
De akkor bekerül a barátzónába. Eddig mindig, mindenkitől azt hallottam, hogy azonnal utalni kell rá, hogy nem barátnak kell a lány.
28/53 anonim válasza:
ömmmmmm. Eddig szinte az összes kapcsolatom barátságnak indult. Egyik hamarabb másik később lett szerelem. Am meg azzal semmit nem vesztesz ha megpróbálod. Max lesz 1 barátod.
Jah és nem mellékesen a VŐLEGÉNYEMMEL is barátságnak indult a dolog
29/53 anonim válasza:
És hogyan, mikor kezdett átalakulni a dolog? Te változtál gondolkodásban vagy ő indult el egy olyan irányba, ami férfiasabbá/vonzóbbá tette őt a szemedben?
Ez most komolyan érdekel, hátha új ismereteket kapok.
30/53 anonim válasza:
Sebaj kérdező! Eddig én is max. addig jutottam a nőknél,hogy haverok lettünk, volt egy két rövid kapcsolatom,de az említésre sem méltó, dehát nem sírok, tisztában vagyok a tényekkel, nem vagyok jó képű, se gazdag se, így esélyem sincs. Nem is agyalok már ilyen dolgokon, elvagyok magamnak, mint a befőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!