Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek életképes még egy ilyen kapcsolat?
Figyelt kérdés
1 éve vagyok együtt a barátommal, és kezd kihűlni, nem az én oldalamról.Én nagyon szeretem, szerintem jobban, mint ő engem. Régen elég sokat szexeltünk, mostanában hetente ( mivel a suli miatt csak hétvégén találkozunk) max 1-2 alkalommal csináljuk, van amikor én kezdeményezek én kezdeményezek, ilyenkor legtöbbször elutasít, és ez rosszul esik és még én érzem magam rosszul, hogy szexelni akarok vele. Azt mondja h szexmániás vagyok, pedig szerintem természetes ha kívánom vele a szexet, elvégre alig tudunk együtt lenni...Mindenben próbálok a kedvében járni, azt csináljuk amit ő akar, azt a filmet nézzük amit ő szeretne...Kicsit kezd elegem lenni abból, hogy ő nem tesz semmit a kapcsolatért, már többször mondtam neki, akkor aranyos is volt utána, de csak egy rövid ideig...Amíg távol van hét közben és csetelünk, sokszor nem válaszol, mert wowozik..Az egy éves évfordulónkra készítettem neki egy kis romantikus videót az eddigi élményeinkkel, arra is csak annyit írt h aranyos és szeret, ő semmit nem készített nekem.Nem mintha elvárnám, de néha jól esne egy kis törődés.Szerintetek van még értelme a kapcsolatnak? Vagy mit tudnék csinálni, hogy újra felpezsdüljön a szerelem? Mert ez így nagyon nem tetszik, hogy csak az én oldalamról van törődés és sokkal több szeretet...:/ Előre is köszönöm a válaszokat!#elhanyagolás #életképes kapcsolat
2012. okt. 2. 20:54
11/11 anonim válasza:
az én kapcsolatom is ilyen volt, csak én férfi szemmel láttam ugyanezt, ha valaki már nem értékel, akkor csak idő kérdése és vége lesz, szállj ki amíg lehet, persze tudom, ha az ember szeret valakit nem nagyon fogadja meg a tanácsokat, de én is jobban jártam volna, ha megfogadtam volna ezeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!