Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már nyitott kapcsolatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már nyitott kapcsolatotok? Mennyire életképes egy ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 13:47
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
nekem nem volt,de érdekel engem is.
2009. máj. 6. 13:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt még és nem is lesz soha. Szerintem abszolut nem életképes. Gondolj bele, hogy együtt vagy lánnyal. Az elején még nem zavarna nyitott dolog, de amikor kellőképpen beleszeretsz akkor el tudnád azt viselni hogy ő melletted még kitudja hány faszival csinálná? Szerintem halott dolog.
2009. máj. 6. 13:57
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

Én 12 éve vagyok együtt a férjemmel, és kb. 4 éve megállapodtunk, hogy nyitott lesz a kapcsolatunk. Én azóta egyszer "félreléptem", de csak a kíváncsiság vezetett, mert nekem a férjem volt az első.

A férjem még egyszer sem "csalt" meg, pedig megtehetné, dehát így már nem olyan érdekes a dolog. :D

Szerintem ez egy teljesen életképes dolog, hiszen én nem hiszem el, hogy "szenvedés" nélkül kibírja egy ember, hogy egész életén keresztül csak 1 emberrel szexeljen. Ez a megbéklyózása a másiknak. Minden embernek szüksége van arra, hogy hódítson, ill. meghódíthassák.

2009. máj. 6. 14:00
 4/10 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló köszönöm, szerintem abszolút jogos.
2009. máj. 6. 14:05
 5/10 A kérdező kommentje:
ktöbbieknek is köszi, de lehetne hogy olyanok válaszoljanak akiknek volt? mert a kérdés úgy szól hogy kinek volt nem úgy hogy kinek nem volt. tapasztalatokra vagyok kíváncsi. köszönöm:)
2009. máj. 6. 14:07
 6/10 anonim ***** válasza:
49%

35/L

Igen, bár most már (remélem) szigorúan monogám házasságom van.

Korábban - még egyedülálló nőként - volt egy ilyen kapcsolatom. nem meggondolatlan fruskaként, olyan 30 körül voltam. Kedves fickó volt de nagy hóhányó, ahogy mondani szokás. Én függetlenül külön éltem egyedül egy családi házban. Volt (van) házam, autóm, vállalkozásom, főállású munkahelyem. Valahogy akkoriban nem is igényeltem szorosabb társas kapcsolatot. Nem is sokat szólt a lélekről, bár nagyon sokmindent megbeszéltünk egymással, ismertük egymás családját, stb.. olykor napokig együtt voltunk, de volt, hogy egy hétig nem is találkoztunk. Nem volt így kimondva, hogy nyitott kapcsolat, de valami olyasféle volt. Feltételezem, hogy voltak közben nőügyei, de soha nem kérdeztem rá. Én is szívesen flörtöltem mással. Mondjuk nem mondtam azt neki, hogy bocsi, ma este nem találkozhatunk, mert ma a Bélával akarok lenni... csak szolidan úgy irányítottuk a helyzetet, hogy ne zavarjuk a másikat.

Kb. egy évig működött is, aztán valahogy ellaposodott. Azóta sem haragszunk egymásra, ha találkozunk beszélgetünk, ő nem nősült meg, én férjhez mentem.

Ja: és az életben senkivel nem volt olyan jó a szex, mint vele.

2009. máj. 6. 14:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát...épp csak összejöttem egy fiúval. Munkatársak voltunk, mindketten régóta egyedül, nagyon jól megértettük egymást, de a kapcsolatunk inkább baráti és szexuális volt. Ekkor jelentkezett egy exem, akibe szerelmes voltam, hogy találkozni szeretne velem. Én beszéltem a barátommal, hogy szeretném látni az exemet, és mit szólna hozzá, ha nyitott kapcsolatunk lenne, találkozhatnánk mással, hiszen nem vagyunk egymásba szerelmesek. Azt mondta, rendben van.

Én találkoztam az ex-el, és kiderült, hogy csak egy numera kellett volna neki, aminek a lehetőségét visszautasítottam, és ezzel a lendülettel a nyitott kapcsolatot is felváltottuk egy "sima" kapcsolatra.

Az én tanulságom az volt, hogy mégsem tudok csak úgy szexelni mással, ha van barátom, és nincs szükségem nyitott kapcsolatra.

Rájöttem, hogy szeretem a barátomat. Ugyan már nem vagyunk együtt, de egy évig tartott a szerelmünk.

2009. máj. 6. 14:20
 8/10 anonim ***** válasza:
63%

Volt nyitott kapcsolatom, és meg is halt. Eleve halott volt. Amikor az ember szeret valakit, akkor nem szenvedés neki kibirnia azt hogy csak vele szeretkezzen. Nem tudnam elviselni, hogy a parom mas lanyokkal kufircoljon, amig en vagyok neki. Es nem is teszi. Ha valtozatosságot szeretnetek sexualis teren, akkor talaljatok ki valami uj pozt, szerepjatekot, satobbi. Meg lehet oldani. Ha szeret, nem kin hogy csak veled szeretkezik. Sot!

Tovabba SZERINTEM minden emberben van egy kicsi onzes. Hogy ha igazan szeretem a paromat akkor csak magamnak akarom. Ez egeszseges. Szerintem.

2009. máj. 6. 14:32
 9/10 anonim ***** válasza:
36%
2 éve ismerem a párom, másfél éve együtt is élünk. ő 22 én pedig 19 vagyok(L), egyetemre járunk. szeretjük egymást, szeretünk együtt lakni, mindet, ami a másikhoz köt és nem is akarunk ezen változtatni. nem is olyan régen beszélgettünk erről és úgy döntöttünk, hogy nyitottá tesszük a kapcsolatunkat, mert egyikünk se akar arra ébredni évek múlva, hogy elment a fiatalsága. eddig nagyon jól működik. alapszabály, hogy nem kérdezzük meg a másikat arról, hogy kivel meg ilyenek, megtartjuk magunknak. én azóta felszabadultabbnak érzem a kapcsolatunkat, kevesebb a konfliktus. de a kapcsolatunk lényege nem változott. nálunk eddig működik és jól érezzük magunkat benne. aztán hogy másoknál is működik-e, az már más kérdés..
2009. máj. 6. 17:14
 10/10 anonim ***** válasza:
14:32-nek teljesen igaza van!Ez igy szép:):)
2009. máj. 14. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!