Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Életképes, normális kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életképes, normális kapcsolat az ilyen? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
19/F vagyok barátnőm 18/L az utóbbi napokban elég sokat vitáztunk olyan dolgokon ami alap járaton totál normális dolog..konkrétan az a baj hogy azért akar szakítani vagyis azért van összezavarodva mert őt idegesíti az hogy én úgymond "túlzottan szeretem, túl sokat foglalkozok vele". Emiatt ő besokallt azt mondta hogy ő nem ilyen.. bár a kapcsolat elején kijelentette hogy ő elvárja hogy törődjenek foglalkozzanak vele.. így nem tudom miért van ez nála. ha konkrét választ nem is de egy két jó tanácsot szívesen fogadnék hogy mitévő legyek mert már lelkileg és idegileg is padlón vagyok de viszont szeretem:S előre is köszönöm!
2010. febr. 9. 14:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

figyi, ez tök tipikus tünete annak, h ő már nemszeret téged, nemakar veled lenni, és szakítani akar. ilyenkor szokták ezt felhozni oknak.

sztem ne harcolj érte, nméri megh. neki temár nemkellesz egyáltalán.

2010. febr. 9. 14:54
 2/18 anonim ***** válasza:

Elég furcsa. Nem akarod őt túlságosan "pórázon" tartani?

Lehet hogy te szereted őt jobban?

Melyik?

Azt érti ezen, hogy fuldoklik a szeretetedtől?

2010. febr. 9. 14:55
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
tesó,itt arról vanszó,hogy a leány azért unt meg mert romantikus alkat vagy,mengem is elért a végzetem u.ezért dobtak mert az elején még tetszett ez a csajnak aztán megunta és mint egy cipőt amit kinőtt dobott,tehát hagyd egy darabig ne keresd,egy hét után rájön hogy hiányzol neki ,ha meg ne akkor full-click:9 szóval addig tedd meg míg nem késő!!
2010. febr. 9. 14:55
 4/18 anonim válasza:
100%
szerintem adj neki egy kis időt és egy kis szabadságot találkozzatok kicsit kevesebbet nem azt mondom , hogy heti 1 szer hanem eddig együtt voltatok heti 6 szor akkor csökkentsd le 4-re vagy 5-re érted hagyd egy kicsit levegőhöz jutni ne törődj vele annyira hidd el nekem ez bevált , el ment diszkóba a csajokkal én nem mentem sehova direkt Ő jött oda , hogy ez neki nem jó csináljunk vissza mindent ahogyan volt régen, sok sikert kívánok neked írj , hogy hogyan alakultak a dolgok !!30F
2010. febr. 9. 14:56
 5/18 anonim ***** válasza:

Igen, lehetséges, hogy megunt téged, vagy van valaki más a dologban, és sajnos gyanítom, hogy ezt az egészet a te számládra akarja írni... :(

Azt írod, hogy szerinte túlzottan szereted őt... Tipikus. Szerintem már nem érez valami sokat irántad, vagy valaki más kötötte le, és a te odaadó szereteted már sok neki... Lehet, hogy azt hitte, hogy ha ő már nem szeret téged, akkor te is kihűlsz az ő érzéseivel együtt. Vagy lelkifurdalása van. Azt is el tudom képzelni, hogy azért csinálja az egészet, hogy te szakíts vele, és ő élje tovább az életét. Szerintem tudod, hogy ilyenkor mi a helyes döntés...

Fel a fejjel! :)

[morcsó]

2010. febr. 9. 14:59
 6/18 A kérdező kommentje:
bocsi az lemaradt hogy aláírom hogy bennem is vannak hibák én sem vagyok tökéletes! senki se az..de minden tőlem telhetőt megtettem meg most is próbálkozok csak hogy ne legyen bye bye :S:$
2010. febr. 9. 15:05
 7/18 anonim ***** válasza:
Szerintem engedd el,ha igazán szereted,szakíts Te,mondd ki Te a végső szót.Ennek így semmi értelme.Eljött az úgynevezett ,,én még nem éltem ki magam" korszak.Neki szüksége van arra,hogy csavarogjon,barátnőzzön,flörtöljön,bulizzon,pasizzon,és ebbe a képbe Te nem férsz bele sajnos.Te nem ezt érdemled,keress olyan lányt,aki igazán megbecsül,és szeret.Ő szerintem már nem szeret Téged igaz szerelemmel.Keress olyat,akit megérdemelsz. 23/L
2010. febr. 9. 15:10
 8/18 A kérdező kommentje:
14:56 hát nem mondtál hülyeséget megpróbálom visszább fogni magam akármennyire is nehezemre esik..igyekszem megváltoztatni azt amit nehéz! remélem szerencsével járok és minden helyre áll és újból idilli lesz ez az egész:$
2010. febr. 9. 20:41
 9/18 A kérdező kommentje:
Eleget tettem az elvárásainak gyökeresen megváltoztam csak azért hogy minden jól működjön köztünk de úgy néz ki nem értem el vele semmit és ez bosszant de nagyon..mitévő legyek?:S
2010. febr. 10. 21:55
 10/18 anonim ***** válasza:
ugyanebben a cipőben járok:S én sem tudom mit lehetne tenni, de most megpróbálom újra meghódítani. 2 év után nem szívesen hagynám ezt ennyiben :S
2010. febr. 11. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!