Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Életképes, normális kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életképes, normális kapcsolat az ilyen? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
19/F vagyok barátnőm 18/L az utóbbi napokban elég sokat vitáztunk olyan dolgokon ami alap járaton totál normális dolog..konkrétan az a baj hogy azért akar szakítani vagyis azért van összezavarodva mert őt idegesíti az hogy én úgymond "túlzottan szeretem, túl sokat foglalkozok vele". Emiatt ő besokallt azt mondta hogy ő nem ilyen.. bár a kapcsolat elején kijelentette hogy ő elvárja hogy törődjenek foglalkozzanak vele.. így nem tudom miért van ez nála. ha konkrét választ nem is de egy két jó tanácsot szívesen fogadnék hogy mitévő legyek mert már lelkileg és idegileg is padlón vagyok de viszont szeretem:S előre is köszönöm!
2010. febr. 9. 14:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ne hidj el mindent, nincs olyan no aki nem szereti ha kicsit is foglalkoznak vele,ahogy leveszem az irasodbol "az utobbi napokban sokat vitaztunk" szal pillanatok alatt drasztikusan megvalotozott egyszeruen mar nem szeret es kesz ezen mar nincs mit szepiteni, ez egy jo indok arra h szakitson veled, ne konyorogj erte es ne is kerd meg ra h maradjatok egyutt mert ha igy tortenne akkor is csak sajnalatbol maradna veled.es te meg egy hatalmas balek lennel. talalsz majd ugy is mast aki majd megerdemli h szeresd es oszinte lesz veled nem mint ez a kis pitsa h meg ezt is elmondani gyava.mar bocs.
2010. febr. 11. 23:28
 12/18 anonim ***** válasza:

Ez a hajó már elúszott... ne ússz szemben az árral, mert a víz erősebb.

Tegyél pontot a végére, mert sajnos ez már nem lesz túl életképes. Lehet ha szakítasz, hamarosan felkeres, vagy Te is rájössz, hogy vannak még lányok..bár ezt könyebb mondani mint megtenni!

Nekem pont az a bajom, hiába mondom btomnak, hogy szeretném ha törődne velem, néha megszeretgetne...semmi, bár nagyon szeretem, de szerintem a mi kapcsolatunk sem tartható így sokáig! :(

Átérzem a helyzeted és...

Remélem jól fogsz dönteni, sok szerencsét!

2010. febr. 11. 23:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem tudok a kapcsolatotokról semmit,de azt tudom,hogyha kölcsönös lenne az a lelkesedés amit te érzel iránta,akkor ennek inkább örülnie kellene,nem gondot csinálni belőle.Adj neki időt,hagyd egy kicsit,mondd meg neki,h akkor gondolja t,h mit is szeretne.Ha visszamegy hozzád,akkor lehet,vmi teljesen más probléma állt a háttérben-lehet h csak kicsit egyedül akart maradni.Ilyen emberek is vannak.
2010. febr. 12. 00:03
 14/18 anonim ***** válasza:

Belegondolok, annak a szeretete, törődése idegesített, akit nem szerettem igazán. :( Akit igen, attól csak örültem az ilyen dolgoknak.

Ha csak nem arról van szó, hogy túlságosan féltékeny típus vagy.

Büszkeségedre figyelj oda mind a két esetben, nálam úgy ásták el magukat az exek, hogy azt nem tartották... Egy hisztiző, kétségbeesett, netán erőszakos férfi nem vonzó... Aki tud büszke lenni (persze most nem azt mondom, hogy érzéketlen, érted! de legyen önbizalma, tartása!) az igen!

29/n

2010. febr. 12. 00:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is arrol van szó h.nem szeret már.Mert ha az elején elvárta, h.kedves és törődő legyél,akkor ez csak kifogás, h.emiatt szakítan.Ha valaki egyszer szereti h.szeretik,akkor az az egész kapcsolat alatt elvárja, hisz abba az emberbe szerett bele akit megismert.Persze a túlzott odaadás néha már olyan mintha "rámásztál volna",de ha valaki szeret valakit,akkor inkább örülni szoktak annak, ha érzi h.szeretik.Ha ilyen voltál az elején,akkor ez csak kifogás, ha megváltoztál és most túlzásokba esel,akkor viszont lehet benne valami.Egy kapcsolatban néha kellenek olyan pillanatok amikor úgy érzi az ember h.a másikat elveszítheti és akkor rájön, h.szereti-e a másikat v.nem.Szóval ha már ott tart, h.el akar hagyni akkor itt már nincs nagyon vissza út, csak ha ő is rendbe akarná hozni a kapcsolatot.
2010. febr. 12. 06:20
 16/18 anonim ***** válasza:
ez attól függ, hogy mire értette ezt, hogyan foglalkozol vele túl sokat. én is szakítottam amiatt pasival, mert kb megfojtott a "szeretetével" folyamatosan féltékenykedett, hisztizett és bemesélte magának hogy megcsaltam. 7 hónap után ezzel a viselkedéssel minden érzelmet kiölt belőlem, pedig én romantikus alkat vagyok és imádom ha foglalkozik velem párom.
2010. febr. 12. 06:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Sosem jó ha túlzottan fogva tartot a szerelmeddel.

Egy ideig jó, de utána terhes lehet a dolog.

Annyira, hogy menekülni fog tőled.

2010. febr. 12. 11:45
 18/18 anonim válasza:
Hát igen és szakítás lett a vége. 2 hete külön vagyunk egy percbe is meg ugy szeretlek meg hiányzol...utánna meg utállak ba...meg meg stb ... :S lehet nem tudjuk egymást elfelejteni és együtt kéne hogy legyünk :( nagyon kivagyok :S Szeretem és néha már azt mondom hogy jobb volt az a túlzott törődés amit kaptam tőle meg ilyenek :$
2010. febr. 28. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!