Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek életképes még egy ilyen kapcsolat?
nagyon sajnálom, h a barátod így viselkedik veled, nem ezt érdemled! nekem úgy jött le, h egy nagyon kedves intelligens lány vagy. sajnos csak azt a közhelyet tudom most mondani neked, hogy lépj tovább, akármennyire fáj is, mert ennél sokkal de sokkal többet érdemelsz!
azt most nem tanácsolnám, h beszélgess el komolyan a barátoddal, mert már megtetted, figyelmeztetted és jelentős változás nem volt. tehát neki ez így jó, kényelmes, te meg csak "dolgozol" ezen a kapcsolaton egyedül.
hidd el, ha szereted, akkor nehéz lesz a szakítás, de nem éri meg időt pazarolni olyan emberre, akitől semmit nem kapsz.
arról nem is beszélve, hogy a nőiességedet porig alázza azzal, hogy a szexuális közeledésedet visszautasítja!
sajnálom :(
Nem életképes, mert ez nem egy kapcsolat... Hét közben szinte együtt sem vagytok, és így is nimfománnak tart, ha bepróbálkozol?!
Az én kapcsolatom is így kezdődött évekkel ezelőtt. Nem részletezném, hová jutottunk :( Addig szállj ki az egészből, amíg nagyobb lelki sebek nélkül megúszod.
Bolondok vagytok. Nem kell véget vetni a kapcsolatnak.
Kedves kérdező az a helyzet, hogy te kicsit többet várnál tőle. Akkor várj tőle kevesebbet és nem lesz annyira hiány érzeted. Ha a párod soknak tartja a szexet illetve szexmániásnak nevezz akkor ne feküdj le vele és megtudja milyen lesz. Ha szakítasz vele akkor csak elfutsz ahogy majd a többi kapcsolataidból is, mert a másik se biztos tőrödni fog veled. Aztán csodálkozni fogsz, férfiakat lenézni, bla bla bla.
8-as, ez a válasz is kb. annyit ért, mint a tegnapid ;)
bolyhosfelhő, írta a kérdező, hogy többször is beszélt a párjának a problémáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!