Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még ilyen ember rajtam kívül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még ilyen ember rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Nem akarok barátnőt már elég régóta(lehet,hogy a sok csalódás miatt,na mind1) és már ott tartok,hogy haverokat/barátokat sem. Egyenlőre nem aggaszt,hogy ez hová vezethet. De az életem későbbi szakaszában már lehet,hogy komoly problémát fog okozni. Hiszen az ember társasági lény. Egyenlőre képtelen vagyok jókedvűnek és társasági embernek tűnni. Tudnátok tanácsot/segítséget adni? Az értelmes válaszokat előre is köszönöm. 18/F

2012. okt. 2. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Én szintén ilyen vagyok mint te.Azzal a különbséggel,hogy én soha nem is voltam társasági ember.Rohadt jól érzem magam "egyedül" is.Kamu barátokra meg nincs szükségem.Hogy meddig fog ez menni,nem tudom.Mindenesetre nekem jó így.
2012. okt. 2. 15:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Hozzá tenném,hogy nincsenek barátaim se haverjaim. Ez kimaradt.
2012. okt. 2. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez nem baj. Különben sem úgy működik a dolog h akarok-nemakarok, az igazi barátok jönnek maguktól. A szerelem is akkor találja meg az embert amikor az nem számít rá. A többi csak haver, vagy lesz belőlük barát v nem.

A te korodban én sem akartam. Most sem nagyon töröm magam a barátszerzésben. Pasim van. És nemrég vettem észre h barátaim is. Ők azok akik az idő múlásával nem morzsolódtak le a haverok közül.

Nem kell akarni vagy nem akarni. Idővel majd kialakul. Gondolom bunkó nem vagy senkivel szándékosan. Így nem lesz nagy problémád később.

Addig is foglalkozz olyan dolgokkal amik érdekelnek. Sport, filmek, regények, tanulás, családod, jogsi, diákmunka stb....

24 L

2012. okt. 2. 15:13
 4/5 anthonyahopkins ***** válasza:
Hosszútávon biztos nem lesz kellemes. De még fiatal vagy, sok minden változhat benned. Egyébként sokan vannak így ezzel, főleg fiatalok, mert állandóan gépeznek, nem mozdulnak ki otthonról, megelégszenek az "internet csodáival". Egy idő után (bár szerintem már most is), depresszióba fogsz esni. Az meg ugyebár sosem jó. Nem muszáj minden nap barátok, haverok között lenni, de szerintem azért ne felejtsd el őket.
2012. okt. 2. 15:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs vele baj. Csak ne úgy töltsd el az időd, hogy négy fal között bekockulsz és nem jársz sehova. Legyen valami ami motivál, amiért dolgozol. Sport, életcél, nyelvtanulás, kikapcsolódás. Többi majd jön, te alakítod a véletleneket is.
2012. okt. 2. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!