Te jó ég! Van-e itt olyan ember rajtam kívül aki aránylag elégedett az életével?
Itt olvasom a sokadik segítség gáz-e, hogy 21-22 évesen szűz vagyok-e kérdéseket és közben rájöttem, hogy én már mindjárt 24 leszek és még mindig szűz vagyok.
Emlékszem, amikor körülbelül 2 éve rátaláltam erre az oldalra akkor még jókat röhögtem az itteni kérdéseken és válaszokon,azt hittem nekem nem lesz ezzel problémám.
Na és akkor következzék a kérdés:
További kellemes időtöltést kívánok az oldal látogatóinak!
(Két év múlva újra jelentkezek feltehetően még mindig szüzességem teljes birtokában.)
"További kellemes időtöltést kívánok az oldal látogatóinak!"
Én javaslom, hogy 24 évesen menj vissza az általános iskolába, ugyanis ez nem kérdés. Te üszök:D
Első válaszadónak:
Hasonlóképpen gondolom én is!
Második válaszadónak:
Jó is volna visszamenni általánosba jelenlegi tudásommal színötös volnék és év végén kapnám a könyvjutalmakat.
Nem értem, hogy mi értelme ennek a mondandónak...
A fő kérdésre: igen, aránylag elégedett vagyok, de persze mindig van miért küzdeni, van min változtatni. Attól még boldog vagyok :)
A 24 éves szüzességedhez gratulálok, nem tudom, kit érdekel?
Mikor én rátaláltam erre az oldalra, én is jókat röhögtem, sőt azóta is :) Persze azért normális kérdésekre normálisan válaszolok.
Köszönjük a jókívánságot. Hasonlókat!
Várunk két év múlva, de azért annyira ne őrizgesd, van, amit jobb elveszíteni, mint örökké tartogatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!