Első együttlétnél meg eleinte nem gond ha kicsit bénázik az ember?
Én még szűz vagyok,barátnőm pár éve nem,kézzel,szájjal már csináltuk egymásnak de idejét érezzük az aktusnak is amit ebben a hónapban a balatoni nyaralásunkra tervezünk egy nyaralóba,természetesen tudja hogy még szűz vagyok,első estén szeretnénk majd egy buli után romantikusan,mécsesekkel meg hasonlók,viszont kicsit izgulok hogy minden renben menjen ezért is lenne pár kérdésem akik már tapasztaltabbak.
1.A nagyobb méret gond lehet egy ilyen alkatú lánynak mint ő?(kb 18-19 cm hosszba+5 cm széltébe)
Úgy értem ha óvatos vagyok nem fog neki fájni?
2.Korai magömlés nem gáz eleinte?
3.Nem szed bnőm fog.gátlót így gumi az alap de pl normál méretű durex az jó lesz a méretemre illetve a lányokat zavarja ha megkérik hogy ő húzza fel a fiúnak a gumit?
4.Ő teljesen sima lent ezért nem tudom hogy én is borotváljam le teljesen vagy elég ha csak rövidebb esetleg fazonírozott vagyok?
5.Melyik pózban alkalmas először?
Kérném hogy csak normális ember írjon ha már ír köszönöm!
Mi az, hogy ilyen alkatú? 1. Figyelj rá, hogy legyen jó nedves, először az ujjaddal, ami szintén nedves. Majd lassan.
2. Elsőre többnyire úgy is az lesz, főleg ha már most így aggódsz.
3. Veszel egy csomaggal, és kipróbálod.
4. Te is borotváld le.
5. Misszionárius szokott lenni az alap, de ha jót akarsz magadnak a korait illetően, akkor válts lovaglóra, és talán nyersz egy kis időt.
aranyos a csajszi, kár volt feltenni :/
am csak lazán akk nem lesz baj, bízz benne és ne aggódj semmin, legyél vicces, úgyse fog kinevetni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!