Ha bedugult a wc- milyen tuti módszerek vannak?
Sziasztok.
bedugult a wc-énk..
Anyám már sokfajta az elre a célra használt flakonos cuccot vett már, de egyik sem vált be.
Nem vagyunk azok a gazdagok, és az ilyen dugelhárítás, ami ilyen géppekel csináják, elégé drágák, 15-20000ft kerülnek, és szerintem ez túl nagy! :D
Viddékiek vagyunk, és az a pénz másra is elmenne pl: malacra, vagy más állatra.
De azért megkell oldani ezt a problémát, ha más megoldás nics, akkor kikell hívni a dugelhárító embert.
De észre vettünk valamit, hogy a wc bugyborékol, az azt jelenti, hogy lék van a dugulásnál, szerintem. De a kád is elkezdett ilyen hangokat kiadni. Azon is gondolkoztunk, hogy a csövek mentek tönkre. A tesóm viccelődöt, hogy a ház alá megy a szenyví, és a... tudjuk mi. Vicc, de nem-e igaz! Mit javasoltok, mert ha mondjuk nem is a wc dugult el, hanem a csüvek mentek tönkre, akkor potyára hívtuk a dugelháírtót, és az elkéri a 20000ft.
Leht hoyg a csövek. Akkor ki kell bontani.
Olyan drótgörénnyel próbáltátok már?
Gondolom kertes ház.
Fel kell venni a wc csészét és onnan 22mm es spirállal(gépi)kell tisztítani.Esetleg ha van az udvaron tisztítónyílás akkor onnan lehet próbálkozni.Itt beton gyűrűre gondolok.
értem. igen kertes ház.
de egyébként egy ilyen gép mennyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!