Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam a szakításon?
Egy kis sebnyalogatás, aztán régi barátok, és új ismeretségek, jó könyvek, akciódús (és nem romantikus!!!) filmek, új hobbik.
Hajrá, menni fog ez!
És ne feledd, érdemelsz te jobbat is nála!
Én párom most még messzebb költözött, mint eddig volt, a 100 km-ből lett hirtelen 130, most váltott munkahelyet, nekem is pár hete van új állásom, annyi időnk se lesz egymásra, mint eddig volt. Nyáron sok időt töltöttünk együtt, most jön a gondterhelt ősz. De mi mégis itt vagyunk egymásnak, és minden nap biztosítjuk egymást a szeretetünkről.
Szóval ne feledd, akinek fontos vagy, talál rád időt. Akinek pedig nem, talál kifogást.
Tudom, sz*r lehet most hallani boldog párokról, de ebből csak azt tanulhatod meg, hogy neked is JÁR a boldogság. :)
Ahogy előttem is írta valaki, bizony ez csak egy jó kifogás...ha tényleg szeret, nem engedné hogy egy ilyen dolog közétek álljon..
Le kell magad foglalni, természetes hogy egy ideid még fájni fog, de ahogy mást is túléltél ezt is túl fogod:)
Tölts több időt a barátokkal, találj ki új hobbit(futás,biciklizés,valamilyen sport esetleg) és könnyebb lesz hidd el.Vagy ha iskolába jársz, próbálj meg ott még többet teljesíteni, az ott elért sikerek csak pozitív energiát fognak adni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!