Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen félénk?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, tetszik nekem már elég rég, de igazából nem zudunk beszélgetni. Ugyanazok az emberek a barátaink, de én egyszerűen ideges és nyugtalan vagyok ha ott van mellettem, pedig annyira szeretnék vele jóba lenni, de egyszerűen ezt váltja ki belőlem. Ő sem valami nyitott típus, így duplán para a dolog, mert nem számíthatok rá, hogy majd ő fog nyitni :S

A másik dolog ami zavar, hogy mindig olyan szomorúan néz rám. Egyszer úgy nézett, hogy teljesen belém mart, és egész délután én is átvettem az ő hangulatát. Meg van, hogy úgy csinál, hogy észre se vesz, aztán utánam néz, pl a buszmegben, akkor is olyan rossz kedvem lett, mert úgy nézett... Szóval bánt, ha valami bántja őt, meg ilyenkor néha azt érzem, hogy mondani akarna valamit, csak valamiért mégse mondja

Mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel? Legalább beszélgetni tudjak vele

2012. okt. 1. 18:15
 1/3 ASOT ***** válasza:
100%
tetszel a srácnak, de úgy gondolja ő senki hozzád képest, és jajj nem mer megszólítani jajj nem hív randira mert ugyis nemet mondanál, pedig milyen jó lenne, meg minden, de minden gondolatának a végén arra lyukad ki, hogy semmi esélye....Ergo angyalkám, ha akarsz valamit tőle neked kell közeledned! Neked kell megtenned a nyitó beszédet :)
2012. okt. 1. 18:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha szomorú szemmel néz rád, kérdezd meg mitől szomorú.
2012. okt. 1. 20:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen búvalbaszott képet vágok mindig, de nem tehetek róla, ilyen vagyok és kész. Bár valóban félénk fiő vagyok és nem is mertem még sosem lányoknál kezdeményezni.
2012. okt. 2. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!