Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl félénk vagyok (? )
Figyelt kérdés
idén jöttem új suliba egy teljessen új környezet..
általában bulizós hülyülős lány vagyok, de az új suli nkm még nagyon fura és allig beszélek, stresszelek folyton..
kb már most van klikkesedés, de énmég nemtom hovatartozok, igazából mindenkivel jóba vagyok de annyira meg mégsem hogy lb-knek vagy folyton velük mászkáljak.. a fiúkkal is nagyon félénk vagyok, ha oda jön valamelyik már elis hallgatok és nem tudom mit kéne szólnom, próbáltam már ellazulni de nem megy:s
16/L
2012. szept. 14. 19:32
1/2 TOMAtm válasza:
szedjél egy kis váliumot.vagy egy fél füves cigi reggel csak h jobban menjen a nap.
2/2 anonim válasza:
nézz ki magadnak egy klikket és próbálj oda tartozni. szar dolog a klikkesedés, de ha kialakul (normális szociális folyamat egyébként) akkor lépést kell vele tartani mert rácseszhetsz ha egyedül maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!