Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lányba. Kissé félénk, visszahúzódó,
de én úgy érzem, ő az, akiért bármit megtennék.
Hogyan mondjam ezt el neki?
1/17 A kérdező kommentje:
Az összes lány közül, akit eddig megismertem, őt érzem az Igazinak. Nagyon szeretném, ha sikerülne, de rettegek tőle, hogy én esetleg nem jövök be neki és fájdalmas lesz a vége...
szerintem beszélgess vele és hívd el suli után, nem kell vacsora, csak mondjuk sétálni és fagyizni vagy mivel most már inkább ősz van valami másra, vegyetek egy tábla csokit, azt egyétek meg egy padon miközben beszélgettek vagy egy forrócsoki, esetleg kávé csak ennyi és akkor ha ezt többször megcsináljátok és sokat beszéltek akkor kialakul magától, tehát próbáld invitálni egy találkozóra ahol ketten csak egymással tudtok foglalkozni
2012. szept. 8. 16:56
Én úgy vettem észre a visszahúzódó lányoknak sok időre van szükségük,hogy feloldódjanak vagy megbízzanak másban.Talán pár hónap múlva,ha sokat vagytok együtt,akkor elhívhatnád randizni(voltak már példák arra,hogy pár hét után elmondták a csajnak,hogy mi van az pedig összezavarodott vagy megijedt->nem lett semmi).Amúgy régen a suliba ahova jártam volt egy csaj ő is visszahúzódó volt és volt neki 1 pasija már évek óta jártak,de a pasi iránt nem nagyon mutatott bizalmat és mások iránt sem,pedig úgy tűnt,hogy nagyon szeretik egymást
2012. szept. 8. 17:10
igy van ezt kel csinálni:)Elhívni sétálni, beszélgetni stb..Én is egy nagyon visszahúzódó lány vagyok, és magamból indultam most ki, hogy nekem mi volt jó és mi tetszett mikor kezdtünk összejönni a barátommal. :) Én akor voltam 16 a barátom 15.Most vagyok 19, a barátom 18. Már azóta együtt vagyunk:)
2012. szept. 8. 17:23
Elhívtam, de nem adott egyértelmű választ... de ezt most nem nagyon akarom elmagyarázni, mert nem szeretnék túl sok személyes információt leírni.
2012. szept. 8. 22:37
2012. szept. 8. 22:58
7/17 A kérdező kommentje:
A lényeg annyi, hogy van egy elég nagy dolog jövő héten, amire készülnie kell, így tulajdonképpen megértem, ha nem ér rá, és ráadásul azt is mondta, hogy később összefuthatunk, de mégis kicsit úgy érzem, hogy ezzel a távolságot akarja tartani.
De engem ez nem érdekel, ugyanis még sose voltam ennyire biztos abban, hogy megtaláltam azt a lányt, akivel össze kell jönnöm. Lehet, hogy zárkózott, de én újra és újra fogok próbálkozni, mert ezért a lányért megéri! Ha kell, verset írok neki és elmegyek az ablaka alá énekelni, de nem fogom feladni!!!
8/17 A kérdező kommentje:
9/17 A kérdező kommentje:
A véleményeteket szeretném kérni. Több ismerőssel is beszéltem arról, mi lenne a helyes taktika (NAGYON nem szeretném ezt most elrontani...). Azt a tanácsot kaptam két ismerősömtől, hogy ne görcsöljek, parázzak rá, ne írjak neki állandóan, ne lógjak rajta, mert az menekülésre készteti, taszítja, hanem inkább hagyjak neki egy kis teret.
Viszont egy másik férfiismerősöm, aki már nagyon tapasztalt, azt mondta, hogy felnőttek vagyunk, ő legalábbis biztosan és ilyenkor az a legtisztább, ha egy levélben hosszasan leírom neki, mit érzek iránta, mi fogott meg benne. Vagyis egyenesen szerelmet vallok neki írásban.
Azért ódzkodom ettől, mert csak 2 napot töltöttünk egy helyen, azóta csak írásban kommunikálunk és nem adott egyértelmű jelzéseket. Az előbb említett ismerősöm szerint pont ezért nem kellene tökölnöm, mert a lányok szeretik azt, aki merész és le meri írni a dolgokat.
Mit javasoltok?
Szerintem ha visszahúzódó,akkor az lehet az oka,hogy bizalmatlan,lehet,hogy sokszor átverték,vagy csak egyszerűen nincs önbizalma! Javaslom,ne legyél szégyenlős,hívd el randira,hogy minél előbb kiderüljön az igazság! Ha ő is attól fél,hogy átvered,akkor legalább be tudod bizonyítani,hogy tényleg komoly szándékaid vannak.Ha ő pedig csak azért játssza a szerényt,hogy lekoptasson,akkor ezúttal erre is fény derülne!Mert éppen ez is lehetséges... Nem szabad sokáig odázni semmit,én már tudom,tapasztaltam eleget,ami nem megy símán,annak már nem is lesz jó vége!Ígyhát cselekedj!
2012. szept. 20. 15:11
Kapcsolódó kérdések: