Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lányba. Kissé félénk, visszahúzódó, de én úgy érzem, ő az, akiért bármit megtennék. Hogyan mondjam ezt el neki?
Figyelt kérdés
Csak rövid időt töltöttem vele, de teljesen beleszerettem. Állandóan őt figyeltem, bármit is csináltam. Mindig igyekeztem kedveskedni neki, beszélni hozzá, rámosolyogni... de elég visszahúzódó, és nem tudom, hogy ő mit érez és hogyan adjam tudtára, hogy mennyire sokat jelent nekem és mennyit gondolok rá... Mit gondoltok? 20 éves vagyok, ő 19.2012. szept. 8. 16:54
11/17 anonim válasza:
Női szemmel nézve a dolgot,szerintem jól teszed,ha tapadsz rá,hülyeség,hogy hagyni kell neki szabad teret...ha ő ettől menekül,akkor nem is akar semmit!A férjem is csak úgy tudott sikereket elérni nálam,hogy folyton loholt utánam,ha ezt nem tette volna meg,akkor feltehetően unalmasnak tartottam volna,és nem sokáig viseltem volna el.Azért szerintem az ősi hagyomány,hogy a férfi udvarol,az a mai napig nem vesztette érvényét! Mert ha valakin nem látni az igyekezetet,pláne az első időkben,azt már megette a fene!
Persze,lehet,hogy vannak ilyen mimóza lelkű csajok,akik néhány sms-t is zaklatásnak vesznek,hát az nehéz eset lehet...valószínű el van szállva magától,az már eleve nem jó party! Meggondolandó...
12/17 anonim válasza:
Na,mi van,mégse kell annyira a tanács? Legalább bökj ide valamit,hogy BÚÚÚ,ha már segíteni próbálunk!
13/17 A kérdező kommentje:
Hogyne kéne! Csak várom a válaszokat! Én úgy gondolom, hogy butaság lenne most így teljes erővel rárontani, inkább egy kis idő kell, hogy jobban megismerkedjünk.
2012. szept. 21. 20:34
14/17 anonim válasza:
Jó,persze,ne erőszakold meg :p,de picit rámenősebb legyél,hogy biztos legyen benne,hogy nem csak szórakozol vele:D
15/17 anonim válasza:
Szerintem már így is tudja:)
16/17 A kérdező kommentje:
Sikerült egy kicsit "kinyitnom", de még mindig úgy érzem, nem érdeklem eléggé, vagy legalábbis nem mutatja ki. De én minél többet ismerek meg belőle, annál inkább imádom!!!
2012. szept. 29. 23:35
17/17 anonim válasza:
Akkor reméljük,hogy lassan,de biztosan haladsz a cél felé! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!