Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hízzak meg, mert a ducibb lányok könnyeben találnak normális pasit?

Figyelt kérdés
Azt látom környezetembe, hogy aki nem olyan jó külsejűek, ducik, azokhoz odamennek a normális aranyos fiúk, hozzám csak a barom macsó majmok jönnek. Most akkor ezért nekem is meg kell híznom
2012. okt. 1. 14:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
és összetörted volna? :)
2012. okt. 1. 14:31
 12/30 anonim ***** válasza:
Én normálisnak tartom magam, de nem vagyok adonisz... ezért nem kellek a hogy kő' mondani? FULLOS csajoknak...
2012. okt. 1. 14:31
 13/30 anonim ***** válasza:
Pontosan, mert a pasik is tudják hogy az ilyen miss picsekre rá van hajtva a fél város...nincs bizalom...és igen összetörnéd a szívét mert tudnád hogy ha szakítassz vele gyorsan könnyen lehet más...kicsi az értéke a pasinak
2012. okt. 1. 14:33
 14/30 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem, mindig velem szakítottak vagy csaltak meg sose szakítottam én egyik kapcsolatomban sem
2012. okt. 1. 14:36
 15/30 anonim ***** válasza:

Igen, hízzál meg! Majd ha olyan leszel, mint Malacka, akkor jelentkezz és majd oda megyek hozzád!

Szia: Egy Normális, Aranyos Fiú.

2012. okt. 1. 14:37
 16/30 anonim ***** válasza:

Van benne valami:D

Szal azok a nők, akik jól néznek ki szeretnek ribizli módjára viselkedni, szal akkor inkább egy dagadt csaj, akinek nincs annyira nagy önbizalma, mint egy reteknek.

2012. okt. 1. 14:39
 17/30 anonim ***** válasza:
Tegyünk már különbséget dagadt meg duci között. Egy "duci " lány sokszor ezerszer kívánatosabb, mint egy vékony...
2012. okt. 1. 14:40
 18/30 anonim ***** válasza:
Kicsit provokatívnak érzem a kérdést.. Nem kell meghíznod.. A stílusodon kell változtatni.. Én a vékony lányok közé tartozom, mégis volt már normális kapcsolatom, keresett meg normális férfi.. Több fiú barátom is van, olyanok is, akik valószínűleg nálad a macsó majom kategóriába esnek és olyanok is,akiket valószínűleg normálisnak vagy épp tök rondának tartanál..Sok év alatt, mire felnőttem sikerült elérnem azt a szintet, ahol az emberek már nem a külsőm alapján ítélnek meg, értékelnek, mert van mit azon kívül is. A legjobb barátnőm duci és érdekes ő pont ugyanabban a helyzetben van, mint én.. Voltak normális barátai, voltak, akik elutasították.. Az élet ilyen.. Tégy az ellen, hogy a külsőségeid határozzanak meg.. Először az értékrended variáld át.. És ha úgy sem megy, utána hízz vagy fogyj...
2012. okt. 1. 14:40
 19/30 ASOT ***** válasza:

jajj istenem ne....miért mond miért...

Ne merj elhízni mert mind ellátjuk a bajodat ha meghízol! :)

2012. okt. 1. 14:43
 20/30 anonim ***** válasza:

Hányszor kérdeztem meg a jó IStent, hogy miért nem "barom macsó majomnak" teremtett.

Biztos, hogy nem néznének keresztül rajtam a csajok. :S 25/F

2012. okt. 1. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!