Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék 1 lányt, de hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék 1 lányt, de hogyan?

Figyelt kérdés

Az a gond h a pénz és a pénzzel kapcsolatos dolgok jobban érdekelnek mint akármi más.Nem tetszik senki sem,de már nagyon vágyom vkire.Úgy igazán semmilyen emberi érzelem nem nagyon érdekel,de ha a pénzről van szó na azt már szeretem.Tudom h ez a felfogás nem nyerő senkinél sem.

Lehet h azért vagyok ilyen,mert soha senki sem szeretett igazán?

Így szerintem nem is fog....

17/f

2009. aug. 4. 00:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy nemszerettek, te még szerethetsz.Miért olyan fontos neked a pénz?Jó nekem is fontos mert valamiből meg kell élni.Én a páromért dolgozok például nem azért hogy luxus életem legyen.Szeretnék neki mindent megadni.Szerintem kicsit változtass a hozzáállásodon és nem lessz gond.A pénz nem minden.28/F
2009. aug. 4. 00:58
 2/6 anonim ***** válasza:
00:58,te egy remek ferfi vagy!Kar,hogy foglalt...
2009. aug. 4. 01:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát mit mondjak, ha csak a pénzre hajtasz, akkor még a qrváknál se nagyon lesz esélyed, mert ott is neked kell fizetni.

Már bocs a nyers megfogalmazásért, de tényleg így van. Nem érdekelnek az érzelmek, csak a pénz... Milyen lánynak kell ilyen barát? Na persze a mai világban sok ilyen csaj van, menj el a helyi plázába, ott a drága márkaboltokban vannak ilyen kiöltözött tyúkok, akiknek pénzes pasi kell! Ezt nem lenézésből meg poénkodásból írtam, ilyen lányoknál talán tényleg lenne némi esélyed. Sok szerencsét!

2009. aug. 4. 01:18
 4/6 anonim ***** válasza:
95%

Hagyjátok már, a kisfiú épp szerepet próbál felvenni...

"nincsenek érzéseim (kemény) csak a pénz érdekel (azta de menőőő)"

2009. aug. 4. 09:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát te bolond vagy. Most fel akartál vágni? Mi neked a pénz? Az élet? A boldogság? Akkor járj, szexszelj a pénzzel!
2009. aug. 4. 10:22
 6/6 anonim ***** válasza:
48%

00:58

MER EGY RETKES KAMPÓSORRÚ ZSIDÓ

Eltaláltam kedves kérdező?

2009. aug. 5. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!